12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialSTENOGRAME. Ce vorbea Duicu cu Ponea din clădirea Guvernului

STENOGRAME. Ce vorbea Duicu cu Ponea din clădirea Guvernului

Fostul președinte al CJ Mehedinți, Adrian Duicu, îi spunea lui Ştefan Ponea, în iulie 2013, că este în sediul Guvernului, unde şeful Cancelariei premierului l-a chemat pe şeful Poliţiei, arătând că „un sfert de oră, în birou' oval”, s-a vorbit despre numirea lui Ponea şi a soţiei acestuia în funcţii de conducere la Bucureşti, transmite Mediafax.

Procurorii DNA arată în rechizitoriu că, în dimineaţa zilei de 13 iulie 2013, la ora 9.55, Adrian Duicu, aflat în sediul Guvernului, l-a sunat pe Ponea şi a spus că aşteaptă să intre la premierul Victor Ponta, unde s-ar fi aflat deja ministrul de Interne.

"Ponea Constantin Stefan: Alo?
Duicu Ioan-Adrian: Sunt aici, în cabinet.

Ponea Constantin Ştefan: Să trăiţi domn' preşedinte.
Duicu Ioan-Adrian: Aştept să vină. M-auzi? E ministru' tău înăuntru.
Ponea Constantin Ştefan: Păi, vorbim după aia când puteţi dumneavoastră că nu ştiam pe unde sunteţi. De aia…
Duicu Ioan-Adrian: Nu. Sunt aicea, în cabinet, aştept să intru. Şi e ministru' tău înăuntru, zic. Ministru' tău e aici, înăuntru.
Ponea Constantin Ştefan: Da.
Duicu Ioan-Adrian: Da?
Ponea Constantin Ştefan: Sunteţi bine, da?
Duicu Ioan-Adrian: Da. Da. Aştept aici…
Ponea Constantin Ştefan: Bine.
Duicu Ioan-Adrian: Bun.
Ponea Constantin Ştefan: Să trăiţi", potrivit interceptărilor din dosar.

La ora 10.56, Stoica Vlad-Ştefan (şeful Cancelariei primului-ministru) l-a apelat pe chestorul Tobă Petre, purtând cu acesta o discuţie de 21 secunde. Peste 5 minute, la ora 11.01, Duicu Ioan-Adrian i-a trimis lui Ponea Constantin-Ştefan un mesaj SMS având următorul conţinut: "La.chemat.pe.toba.aici.la.guv.astept.sa.vina", arată procurorii.

Peste alte 10 minute, la ora 11.11, Duicu Ioan-Adrian a purtat o discuţie telefonică cu Georgescu Ionel (persoană apropiată lui Duicu Ioan-Adrian, fost director al Direcţiei Generale Anticorupţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne), confirmându-i şi acestuia faptul că Tobă Petre fusese chemat la sediul Guvernului României.

"Ionel Georgescu: Da, domn' preşedinte?
Duicu Ioan-Adrian: Sunt tot Duicu Ioan-Adrian: Ştii? Trebuia să mă duci tu în partea ailaltă pe mine…aicea că am vorbit o dată şi aştept să vină şi omu' ălălalt, care trebuia să mergem în partea cealaltă.
Ionel Georgescu: Am înţeles.

Ionel Georgescu: Da.
Duicu Ioan-Adrian: Şi l-a chemat încoace.
Ionel Georgescu: Da. Îhî. Perfect.
Duicu Ioan-Adrian: L-a chemat încoace.
Ionel Georgescu: Bine.
Duicu Ioan-Adrian: Înţelegi?
Ionel Georgescu: Da. Da. Nicio problemă. Sunt acia.
Duicu Ioan-Adrian: Aştept acuma să vină şi mai intru o dată la dânsu', după aia.
Ionel Georgescu: Ok. Bine.
Duicu Ioan-Adrian: Bine. Bun", potrivit interceptărilor.

La ora 11.38, Ponea Constantin-Ştefan i-a răspuns lui Duicu Ioan-Adrian (în urma mesajului SMS pe care acesta i-l expediase la ora 10.56), tot cu un mesaj SMS, având textul: "Sunteţi cel mai tare… Ştiam eu dar nu mă aşteptam chiar aşa ! Am emoţii!"

În aceste împrejurări Tobă Petre s-a prezentat la sediul Guvernului, unde a purtat o discuţie cu Duicu Ioan-Adrian cu privire la situaţia lui Ponea (şi, incidental, cu privire la situaţia soţiei acestuia, procurorul Ponea Elisabeta).

Procurorii arată că, despre împrejurările deplasării lui Tobă Petre la sediul Guvernului la data de 13 iunie 2013, au fost cerute detalii atât Secretariatului General al Guvernului (instituţie care are evidenţa activităţilor desfăşurate în sediul Guvernului), cât şi Serviciului de Protecţie şi Pază (instituţie care asigură şi înregistrează accesul persoanelor în sediul Guvernului), însă "ambele instituţii au răspuns că nu mai sunt în posesia datelor privind evenimentele din data de 13 iunie 2013".

După terminarea întrevederii cu chestorul Tobă Petre, la ora 12,18, Duicu Ioan-Adrian l-a sunat pe Ponea Constantin-Ştefan, aducându-i la cunoştinţă rezultatul acestei discuţii, după cum urmează:

"Ponea Constantin Ştefan: Alo?
Duicu Ioan-Adrian: Şefu'? Ce faceţi, şefu'?
Ponea Constantin Ştefan: Am răspuns mai târziu că am ieşit… eram dincolo, în sală.
Duicu Ioan-Adrian: Sunteţi cel mai mare şmecher!
Ponea Constantin Ştefan: Eu?!
Duicu Ioan-Adrian: Da!
Ponea Constantin Ştefan: (Râde) …
Duicu Ioan-Adrian: Sută la sută!
Ponea Constantin Ştefan: Ei! Sunt?!
Duicu Ioan-Adrian: Un sfert de oră, în birou' oval, s-a vorbit despre familia dumneavoastră! …
Ponea Constantin Ştefan: Eu mă bucur dacă mă apreciază şi pe mine preşedintele de la Mehedinţi, în rest… n-am nicio treabă!
Duicu Ioan-Adrian: Da? Deci, o cunoaşte pe soţie, şefu' tău, TOBĂ. Au avut nişte acţiuni împreună la Craiova.
Ponea Constantin Ştefan: Da. Păi şi pe la Mehedinţi a fost.
Duicu Ioan-Adrian: Da. Da. O ştie bine. Ştia unde vrea să se ducă. Ţie ţi-a rezervat director adjunct la Ordine Publică şi-l ţine până te hotărăşti tu să pleci acolo. Şi am spus: Domne', nu pleacă acuma de-aicea. Iasă o promoţie de absolvenţi noi acuma, pe 28, din care o să-ţi dea un număr mai consistent de oameni acia, la Mehedinţi. Să-i faci raportu' ăla cu Ianoşi, fără niciun fel de problemă.
Ponea Constantin Ştefan: Îhî.
Duicu Ioan-Adrian: Aşa. Îl suni tu şi o să vezi cam cum…
Ponea Constantin Ştefan: Aşa am şi discutat, am analizat în şedinţa de comandă, mi-a propus domnu' STOICA, să-l împuternicim pe IANOŞI în locu' lu' OPRIŢA şi trebuie să-i trimit documentele mâine, poimâine, la…
Duicu Ioan-Adrian: Poţi să-l suni, să vezi cum te abordează acuma da' mai lasă-l puţin că eu plecai, el mai rămasă două minute după mine, acolo… Că l-a chemat şefu' al mare acolo.
Ponea Constantin Ştefan: Î! Veniţi astăzi?
Duicu Ioan-Adrian: Vin astăzi. Da. E ok şi cu partea cealaltă. Absolut ok! (Duicu Ioan-Adrian face referire astfel la celălalt folos pe care i-l promisese lui Ponea Constantin-Ştefan, respectiv numirea soţiei sale Ponea Elisabeta într-o funcţie de conducere la o unitate de parchet din Bucureşti)
Ponea Constantin Ştefan: Păi, asta mă interesează cel mai… (Ponea Constantin-Ştefan face referire la faptul că acesta este folosul care îl interesează cel mai mult, aceasta în condiţiile în care materializarea acestuia fără intervenţia lui Duicu Ioan-Adrian nu era posibilă).
Duicu Ioan-Adrian: Aboslut ok! Absolut ok! Pentru că ţi-am spus … subiectu' a fost şi… (Duicu Ioan-Adrian face referire la faptul că în timpul vizitei sale la sediul guvernului s-a discutat şi „subiectul” privind-o pe Ponea Elisabeta) când venii cu treaba asta, zic: Este soţia… A! Da. Ştia subiectu' de ea, că vrea să vină la Parchetu' General, că la DNA, a avut o problemă şi că n-a pus-o acolo. (Duicu Ioan-Adrian face referire la faptul că în anul 2012 Ponea Elisabeta încercase, fără succes, să ocupe funcţia de procuror-şef al Serviciului Teritorial Craiova al Direcţiei Naţionale Anticorupţie) Ştia tot TOBĂ! Tot ştie! Absolut tot ştie! Că zice că ţi-a dat un număr mai mare de oameni şi anu' trecut… ţi-a dat mai mulţi oameni.
Ponea Constantin Ştefan: Păi, da. Da' n-a fost atât de mare.
Duicu Ioan-Adrian: Păi, da. Da' a zis că au fost cincizeci de oameni … din promoţie… sau nu ştiu cum dracu' a zis. Cincizeci de oameni pe toată România şi ce înseamnă aia la…
Ponea Constantin Ştefan: Î! Nu. Eu am avut înainte o relaţie bună. După aia, cred că din cauza lu' domnu' Stănişoară… mi-a stricat-o cu domnu' Tobă.
Duicu Ioan-Adrian: Mă, tu n-auzi ce-ţi spun?! Să vezi ce relaţie ai de-acum încolo!
Ponea Constantin Ştefan: Abia aştept să vă întoarceţi, să-mi povestiţi.
Duicu Ioan-Adrian: Da. Ţi-am spus, sună-l peste vreo oră.
Ponea Constantin Ştefan: Îhî.
Duicu Ioan-Adrian: Înţelegi?
Ponea Constantin Ştefan: Da.
Duicu Ioan-Adrian: Că l-a chemat acolo la birou.
Ponea Constantin Ştefan: Îl sun. Îl mai las un pic şi după aia-l sun.
Duicu Ioan-Adrian: … Dacă ai fi fost cu mine acolo să…
Ponea Constantin Ştefan: Păi, dacă mi-a zis să nu vin.
Duicu Ioan-Adrian: Nu. Da' înţelegi ce zic?
Ponea Constantin Ştefan: Îhî. …
Duicu Ioan-Adrian: Deci, e absolut ok. O să urmeze treaba aia cât de curând. Cealaltă zic. Ceea ce te interesează cel mai mult, adică. (Duicu Ioan-Adrian face din nou referire la realizarea celuilalt folos pe care i-l promisese lui Ponea Constantin-Ştefan, respectiv numirea soţiei sale Ponea Elisabeta într-o funcţie de conducere la o unitate de parchet din Bucureşti)
Ponea Constantin Ştefan: Da. Da. Da.
Duicu Ioan-Adrian: Şi a zis: Da, o cunosc, am avut nişte acţiuni împreună cu ea acolo. Mai multe acţiuni zice că au avut, pe contrabandă cu ţigări, cu nu ştiu ce, cu…
Ponea Constantin Ştefan: Îhî.
Duicu Ioan-Adrian: Aşa mi-a zis. Că spunea…
Ponea Constantin Ştefan: Da. I-a trimis şi felicitări şi mulţumiri şi… a trimis acasă.
Duicu Ioan-Adrian: Da, mă. Da. N-auzi? Ştia absolut tot vis-a-vis de tine! Tot!
Ponea Constantin Ştefan: Asta-i bine. Da' sper că nu mă ştie de rău.
Duicu Ioan-Adrian: Nu. Nu. Nu. Eşti dubios, atâta mi-a spus. Eşti dubios, eşti… şi foarte reticent, eşti aşa… tot timpu' tu ai o problemă.
Ponea Constantin Ştefan: (Râde) …
Duicu Ioan-Adrian: Dubios, nu în sensu' că faci prostii. Înţelegi? Dubios în sensu' că eşti dificil. Dificil e mai bun termenu' decât dubios
Ponea Constantin Ştefan: Aha. Sunt suspicios.
Duicu Ioan-Adrian: Dificil. În zona asta a fost. Dificil. Şi exemplu' cu dificilu' a fost de la plecatu' tău că ţi-a asigurat postu' de directoru' adjunct la Ordine Publică şi nu te-ai dus. Şi… „Cum să se ducă, bă?! Că ce să facă pe-aci? Vine gură-cască?! Aia rămâne acolo şi el gură-cască prin Bucureşti?! Ce să facă?! Îşi crea o problemă şi mai mare cu soţia decât o avea! Că zicea că se rezolva pentru el şi…” Ţi-am spus… toată discuţia asta era acolo, nu era în altă parte. Înţelegi?", potrivit interceptărilor prezentate în rechizitoriu.

Procurorii mai arată că, în aceeaşi zi, la ora 13.06, Adrian Duicu a fost contactat de către Dumitrescu Doru (la acea dată adjunct al lui Andreescu Anghel, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, şef al Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică în cadrul aceluiaşi minister), acesta arătându-se surprins de faptul că cel dintâi nu a mai venit la Ministerul Afacerilor Interne, pentru a merge la chestorul Tobă Petre. Duicu Ioan-Adrian i-a replicat lui Dumitrescu Doru că nu a mai fost nevoie să facă acest lucru, deoarece chestorul Tobă Petre fusese chemat la Guvern de către premierul Victor Ponta (la care Duicu Ioan-Adrian se referă cu apelativul "şefu' al mare"), potrivit documentului citat.

"Duicu Ioan-Adrian: Da?
Doru Dumitrescu: Salut ADI.
Duicu Ioan-Adrian: Vă salut. Da, nea DORU?
Doru Dumitrescu: Nu mai îmi spuseşi? Fuseşi acolo?
Duicu Ioan-Adrian: Cum să nu?!
Doru Dumitrescu: Da? Păi, te sunai pe la 12 jumate, nu-mi răspunseşi.
Duicu Ioan-Adrian: Am fost… a venit la şefu' al mare, l-a chemat acolo şefu' al mare.
Doru Dumitrescu: Îhî.
Duicu Ioan-Adrian: L-a chemat acolo la guvern. Şi a venit acolo. E ok.
Doru Dumitrescu: Da?
Duicu Ioan-Adrian: Da. Da", potrivit interceptărilor.

Anchetatorii au mai arătat, în rechizitoriu, că mai având de obţinut doar unul dintre foloasele pe care i le promisese lui Ponea – numirea soţiei acestuia, Elisabeta Ponea, într-o funcţie de conducere în cadrul unei unităţi de parchet din Bucureşti -, Duicu, folosindu-se de influenţa pe care o avea la nivelul structurilor guvernamentale, a întreprins demersurile "necesare" numirii acesteia într-o funcţie de procuror şef secţie în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Ca atare, pentru ca Elisabeta Ponea să poată ocupa o funcţie dintre cele menţionate mai sus, aceasta trebuia, ca un prim pas, să fie propusă de către ministrul Justiţiei. În vederea promovării acestei propuneri, Duicu a întreprins o serie de demersuri, susţin anchetatorii.

Astfel, în 8 iulie 2013, în jurul orei 14.00, după reunirea Biroului Permanent Naţional al Partidului Social Democrat, Duicu s-a deplasat la restaurantul Joseph (situat în Bucureşti, str. Dr. Ion Cantacuzino nr. 8, sectorul 1), împreună cu premierul Victor Ponta, arată procurorii.

Cu privire la acest aspect, la ora 13.52, Duicu a purtat următoarea discuţie cu Georgescu Ionel (persoană apropiată lui Duicu, pe care acesta, în aceeaşi perioadă, încerca să o impună la conducerea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală):

"Ionel Georgescu: Da ADI.
Duicu Ioan-Adrian: Sunt la restaurant JOSEF, pe strada doctor ION CUZINO, nu ştiu unde e. 
Ionel Georgescu: Unde e asta, stai că nu te aud.
Duicu Ioan-Adrian: Strada doctor ION CUZINO…
Ionel Georgescu: Strada doctor ION CUZINO…asta ce…
Duicu Ioan-Adrian: Strada doctor ION CANTACUZINO, restaurantul JOSEF îi zice.
Ionel Georgescu: GIUSEPE, bine…
Duicu Ioan-Adrian: Vezi că problema ta s-a rezolvat acolo, ce-ai zis tu, ce vrei tu, la Direcţia Antifraudă.
Ionel Georgescu: Hai că vin la tine şi-mi spui.
Duicu Ioan-Adrian: E rezolvată! Sunt cu premieru', aici, la masă.
Ionel Georgescu: Am înţeles. Vin în zonă după tine?
Duicu Ioan-Adrian: Vino aici! De aici vii şi mă iei! Da.
Ionel Georgescu: Ok. Bine", potrivit interceptărilor.

Ulterior, în cursul aceleiaşi zile, la ora 15.36, Duicu Ioan-Adrian l-a contactat telefonic pe Bădescu Adrian-Ştefan (consilier în cadrul Cancelariei primului-ministru şi preşedinte al organizaţiei Tineretului Social Democrat Mehedinţi), căruia i-a solicitat să-i transmită lui Vlad Stoica ca acesta să-i ducă premierului Victor Ponta CV-ul Elisabetei Ponea. Anchetatorii menţionează că trebuie remarcat faptul că Duicu i-a transmis lui Bădescu Adrian-Ştefan ca acesta să-i spună lui Stoica (faptul nereal) că s-ar fi întâlnit cu Duicu, pentru a-i ascunde astfel acestuia faptul că au discutat aceste aspecte "sensibile" la telefon.

De asemenea, se remarcă faptul că în discuţiile pe care Duicu Ioan-Adrian le poartă cu Vlad Stoica şi cu Bădescu Adrian-Ştefan, aceştia evită referirile explicite la persoana premierului Victor Ponta, folosind sintagmele "şefu' al mare" şi "omu", arată procurorii.

Potrivit rechizitoriului, la ora 15.36, Duicu şi Bădescu Adrian-Ştefan au purtat următoarea discuţie:

"Duicu Ioan-Adrian: Ce faci?
Adi Bădescu: La birou.
Duicu Ioan-Adrian: Deci am vorbit de toate cu omu´, decât de treaba mea nu l-am întrebat de ce nu m-a pus. Am fost cu el la masă, m-a luat cu el cu maşina.
Adi Bădescu: Am înţeles.
Duicu Ioan-Adrian: Ştii… şi am fost la masă cu el.
Adi Bădescu: Oricum aia-i ca şi rezolvată, din moment ce v-a zis şi ştia şi DOLI, ştiau ăştia, bănuiesc că o s-o bage direct în CEX şi gata.
Duicu Ioan-Adrian: Păi d-asta te întreb, că nu ştiu.
Adi Bădescu: Eu îl mai întreb o dată, mai întreb şi pe VLAD de ce n-a zis-o.
Duicu Ioan-Adrian: Că eu m-am ocupat de toate ălea, mai puţin de asta.
Adi Bădescu:Păi o să-l întreb eu, să văd exact… probabil că cine ştie…
Duicu Ioan-Adrian: Păi uite că-l sunai şi nu răspunde.
Adi Bădescu: E în şedinţă.
Duicu Ioan-Adrian: Cu el?
Adi Bădescu: Nu, nu, nu, separat.
Duicu Ioan-Adrian: (neinteligibil) la masă cu el la JOSEPH (neinteligibil) acolo la masă, la restaurant. M-a luat cu el cu maşina.

Duicu Ioan-Adrian: Ştii ce te rog? N-o să-i spun lu' VLAD prin telefon eu.
Adi Bădescu: Aşa?
Duicu Ioan-Adrian: Să-i ducă CV-ul lu'… m-a întrebat de CV-ul lu' …
Adi Bădescu: VLAD?
Duicu Ioan-Adrian: Lu' madam PONEA. Da.
Adi Bădescu: A! Lu' … aşa? Am înţeles.
Duicu Ioan-Adrian: Lu' doamna… doamna lu' şefu' … a lu' PONEA.
Adi Bădescu: Aha. Am înţeles.
Duicu Ioan-Adrian: Ştii?
Adi Bădescu: Bine. Bine.
Duicu Ioan-Adrian: Spune-i lu' VLAD tu că eu nu pot să-i spun. Îi spun că o să-i spui tu ceva că eu… Că ţi-am spus ţie, că m-am întâlnit cu tine şi ţi-am spus, nu la telefon.
Adi Bădescu: Da. Da. Am înţeles.
Duicu Ioan-Adrian: Să ducă CV-ul pentru… pentru procuroru', pentru PONEA.
Adi Bădescu: Aha. Am înţeles.
Duicu Ioan-Adrian: Lu' doamna PONEA.
Adi Bădescu: Îhî.
Duicu Ioan-Adrian: Neapărat îi spui lu' VLAD! Da?
Adi Bădescu: Da.
Duicu Ioan-Adrian: M-a întrebat de el unde e.
Adi Bădescu: Îi zic, îi zic.
Duicu Ioan-Adrian: Da?
Adi Bădescu: Bine. Bine. Să trăiţi", potrivit interceptărilor din dosar.

Procurorii susţin că, în urma acestor demersuri, Duicu a obţinut încă unul din foloasele solicitate de către Ştefan Ponea, anume ca acesta să fie menţinut în funcţia de inspector-şef al inspectoratului judeţean de poliţie Mehedinţi până în momentul în care soţia sa Ponea Elisabeta avea să fie numită într-o funcţie de conducere în cadrul unei unităţi de parchet din Bucureşti şi ca, în acel moment, acesta să fie numit un post de conducere în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, fostul şef al IPJ Mehedinţi, Ştefan Ponea, şi alte opt persoane au fost trimişi în judecată în dosarul în care sunt acuzaţi de fapte de corupţie.

Adrian Duicu i-ar fi promis lui Ştefan Ponea că îşi va folosi influenţa pe care ar avea-o asupra unor membri ai Guvernului, funcţionari publici din conducerea Ministerului Afacerilor Interne şi a şefului Poliţiei Române, Petre Tobă, pentru a-i determina să îl menţină temporar în funcţia de inspector şef al IPJ Mehedinţi, iar la o dată ulterioară să îl numească director adjunct al Direcţiei de Ordine Publică din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Totodată, Duicu i-ar fi promis lui Ponea că va interveni pentru ca soţia şefului IPJ Mehedinţi, Elisabeta Ponea, într-o funcţie de conducere într-o unitate de parchet din Bucureşti.

Duicu i-ar fi cerut în schimb lui Ponea să o determina pe sora acestuia, preşedinte al Secţiei de contrencios Aadministrativ la Curtea de Apel Craiova, să intervină la o judecătoare să îi admită cererea din dosarul în care ceruse anularea raportului Agenţiei Naţionale de Integritate prin care s-a stabilit că preşedintele CJ Mehedinţi a fost în incompatibilitate.

Dosarul a fost trimis pentru judecare la Curtea de Apel Bucureşti, cu propunere de menţinere a măsurilor preventive dispuse în cauză. Instanţa va verifica în 1 august legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv în cazul lui Duicu, Ponea şi Popescu.

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...
Ultima oră
Pe aceeași temă