6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialSubprefectul Harghitei a câştigat peste un milion de forinţi la un concurs...

Subprefectul Harghitei a câştigat peste un milion de forinţi la un concurs televizat

Subprefectul judeţului Harghita, Petres Sandor, a câştigat peste un milion de forinţi, după ce a particiăat la un concurs televizat din Ungaria, atunci când se afla în concediu, informează Agerpres.

Emisiune, numită ‘Maradj Talpon’ (Rămâi în picioare n.red.), este transmisă de postul ungar de televiziune Duna Tv şi prevede ca persoanele aflate în platou să răspundă la diverse întrebări, în maximum 20 secunde. Cel care greşeşte este scos din joc într-un mod inedit, întrucât are sub picioare o trapă care se deschide şi concurentul “dispare” sub platou. 

Subprefectul a spus că ideea participării i-a aparţinut soţiei sale. Potrivit înregistrărilor existente pe pagina emisiunii, subprefectul Harghitei a răspuns la aproximativ 25 de întrebări, cu teme extrem de diverse, de la personaje de desene animate şi filme pentru copii, până la psihologie, sport, economie sau istorie. 

Două întrebări l-au pus în dificultate, una legată de site-ul Tumblr şi a doua referitoare la bandoneon, un instrument asemănător acordeonului care se foloseşte în America de Sud. Întrucât regulile i-au permis să “paseze” aceste întrebări, după ce a câştigat duelul cu al cincilea adversar din cei zece, a decis să se retragă, declarând în emisiune.

În urma participării la concurs, subprefectul Harghitei a câştigat 1.000.050 forinţi, ceea ce înseamnă că va primi, după impozitare, peste 10.000 lei. 

“Participarea la emisiune, în platou, este mult diferită decât atunci când stai în fotoliu şi crezi că le ştii pe toate”, a declarat Petres Sandor.

El nu a exclus posibilitatea de a se înscrie şi la alte concursuri similare, din Ungaria sau România şi a dezvăluit că a încercat să ia parte la cunoscuta emisiune “Vrei să fii milionar”, difuzată de un post de televiziune din ţara noastră, dar nu a reuşit să se înscrie. 

Petres Sandor are 46 ani, este absolvent de fizică, are un master în administrarea afacerilor şi este doctorand la Politehnica Bucureşti pe o temă de ingineria mediului. Lucrează în administraţie de 20 ani şi a ocupat de-a lungul vremii funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, prefect şi subprefect al judeţului Harghita. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă