14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialSuceava: Doi tineri reţinuţi, într-un dosar cu ţigări de contrabandă

Suceava: Doi tineri reţinuţi, într-un dosar cu ţigări de contrabandă

Doi tineri, în vârstă de 19 şi 21 de ani, din localitatea suceveană Vicovu de Sus, au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră, după ce au fost depistaţi în timp ce transportau colete cu ţigări de contrabandă în apropierea frontierei cu Ucraina, transmite Mediafax.

O echipă operativă s-a deplasat în zonă pentru interceptarea persoanelor respective, moment în care acestea au abandonat coletele şi au încercat să fugă, profitând de întuneric.

Poliţiştii de frontieră au continuat monitorizarea zonei şi au reuşit să reţină din grup doi tineri în vârstă de 19 ani, respectiv 21 de ani, din localitatea suceveană Vicovu de Sus şi au fost anunţate autorităţile de frontieră ucrainene pentru cercetarea în comun a incidentului de la frontieră.

În urma inventarierii coletelor abandonate s-au descoperit 4.600 de pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană, în valoare de 46.000 de lei, întreaga cantitate de ţigări fiind confiscată.

Cei doi tineri reţinuţi de poliţiştii de frontieră sunt cercetaţi pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă.

Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...
Ultima oră
Pe aceeași temă