23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialSuceava: Ţigări de contrabandă de circa 176.000 de lei, găsite în gospodăria...

Suceava: Ţigări de contrabandă de circa 176.000 de lei, găsite în gospodăria unui bătrân

Ţigări de contrabandă în valoare de 176.000 de lei au fost găsite, vineri, într-o anexă a gospodăriei unui bătrân în vârstă de 78 de ani, din comuna suceveană Straja, poliţiştii de frontieră stabilind că transportul de ţigări a fost preluat din zona de frontieră de mai multe persoane.

Potrivit Serviciului Poliţiei de Frontieră Suceava, poliţiştii din cadrul SPF Brodina au obţinut informaţii că în gospodăria unui bătrân de 78 de ani din comuna Straja sunt depozitate ţigări de contrabandă.

Bărbatul a confirmat că într-o anexă din curtea imobilului său se află mai multe colete cu ţigări, precum şi o maşină marca Jeep, înmatriculată în Marea Britanie în care se află tot ţigări.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că ţigările, 17.600 de pachete de diferite mărci, au fost preluate de la frontieră şi transportate cu ajutorul autoturismului de teren la imobilul respectiv, la această acţiune participând doi bărbaţi de 37 şi 23 de ani.

Poliţiştii de frontieră suceveni au anunţat şi autorităţile de frontieră ucrainene pentru cercetarea în comun a cazului, stabilindu-se că în zona respectivă a avut loc o trecere ilegală a frontierei de stat în scop de contrabandă.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit celor trei bărbaţi acte premergătoare pentru contrabandă în formă agravantă, iar întreaga cantitate de ţigări în valoare de peste 176.000 lei a fost confiscată.

Cele mai citite

Tipuri de gletiere: care sunt și cum alegi modelul potrivit?

Ai în plan finisarea suprafețelor cu glet sau placarea pereților și a podelelor cu plăci...

Când începe termenul de preaviz?

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) din România a emis o decizie care stabilește când începe termenul de preaviz, anunță o știre publicată...

Criterii pentru alegerea unor ochelari de soare de calitate

Știai că sănătatea ochilor tăi depinde în mare măsură de calitatea ochelarilor de soare pe care îi porți? Niciun accesoriu de modă nu-și justifică...
Ultima oră
Pe aceeași temă