16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialSuceava: Un şofer băut a accidentat mortal un tânăr, după care a...

Suceava: Un şofer băut a accidentat mortal un tânăr, după care a fugit

Un șofer de 22 de ani din județul Suceava este cercetat de polițiști după ce, în noaptea de duminică spre luni, s-a urcat la volan beat şi a omorât un tânăr de 18 ani care mergea pe marginea drumului, informează Mediafax

Bărbatul a fugit de la locul faptei. 

Luni dimineaţă, agenţii Postului de Poliţie Fundu Moldovei au fost sesizaţi că pe DJ 175 a avut loc un accident rutier, în urma căruia un tânăr de 18 ani a murit, victima fiind găsită în şanţul din dreapta al drumului, potrivit Poliţiei Judeţene Suceava. 

Citeşte şi: Doi tineri au murit carbonizaţi pe DN2, din cauza unui accident rutier

În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat autoturismul implicat în accident. Acesta a fost găsit în curtea unei societăţi comerciale din localitatea Fundu Moldovei, la circa o sută de metri de locul producerii accidentului.

Ulterior, poliţiştii l-au identificat şi pe autorul accidentului, un localnic de 22 ani, acesta fiind găsit acasă. Inițial, bărbatul a negat că se afla la volanul autoturismul implicat în accident, spunând că mașina era condusă de către tatăl său.

Cei doi au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul tânărului rezultând o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la tatăl său fiind negativ.

Oamenii legii au stabilit că șoferul circula cu viteză și l-a lovit pe tânărul de 18 ani în timp ce mergea pe marginea drumului.

Trupul tânărului decedat a fost depus la morga Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, pentru necropsie.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.

Cele mai citite

Crește cu 50% numărul de muncitori filipinezi așteptați în România anul acesta

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei Filipino-Române organizate de curând în Filipine, de către Departamentul de Muncitori Migranți, din cadrul Guvernului Filipinez, a...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Premierul Poloniei Donald Tusk are pneumonie. Cum îi va fi afectată agenda politică

Premierul polonez Donald Tusk îşi va restrânge apariţiile publice în următoarele zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anunţat joi biroul său...
Ultima oră
Pe aceeași temă