20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialCorneliu Vadim Tudor a murit în urma unui infarct

Corneliu Vadim Tudor a murit în urma unui infarct

Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a murit la spitalul Militar din Capitală. Fostul senator Marius Marinescu a confirmat decesul lui Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor avea 65 de ani și ar fi avut probleme grave de sănătate. 

Citește și: Primele reacții după moartea lui Corneliu Vadim Tudor: ”Spunea că e nemuritor”

El a fost internat, luni dimineaţă, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, după ce a suferit un infarct şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. La câteva ore după intervenţia chirurgicală, Corneliu Vadim Tudor a decedat.

Citește și: Ultimul mesaj de pagina de Facebook a lui Corneliu Vadim Tudor

Medicii au încercat să îl resusciteze şi să îl stabilizeze pe Corneliu Vadim Tudor, însă fără rezultat, decesul fiind înregistrat la ora 18.30, potrivit unor surse medicale.

Fondatorul PRM postase pe pagina sa de Facebook, în urmă cu câteva ore, un text despre un concert la care a asistat în weekend.

Citește și: Cine este medicul care l-a îngrijit pe Corneliu Vadim Tudor

Un prieten apropiat al lui Corneliu Vadim Tudor, Dumitru Dragomir, susține că politicianul și-a neglijat problemele de sănătate. 

Corneliu Vadim Tudor s-a născut pe 28 noiembrie 1949, București. A fost fondatorul Partidului România Mare (cunoscut ca PRM) și membru al Parlamentului European. Vadim Tudor a fost discipolul scriitorului Eugen Barbu.

Citește și: Scandalurile în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor

 

Cele mai citite

Renunțarea la sobele cu lemne, inepții. “Cu ce să ne încălzim? Curent electric? Ăla pe care am ajuns să îl importăm la prețuri astronomice?”,...

Partidul S.O.S al Dianei Șoșoacă susține că românii nu se pot încălzi cu "curentul electric importat la prețuri astronomice", ci este nevoie de sobele...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă