17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Guvernul a decis să îi atribuie lui Băsescu o locuință provizorie

UPDATE. Guvernul a decis să îi atribuie lui Băsescu o locuință provizorie

Guvernul vrea sムîi atribuie fostului preșŸedinte Traian Băƒsescu o locuință provizorie pânムcând vila care i-a fost acordatムca reșŸedințムva fi renovatăƒ, informeazムMediafax.

Guvernul a modificat prin ordonanțムde urgență cadrul legal prin introducerea unui articol care permite fostului preșŸedinte Traian Băƒsescu sムprimeascムo locuințムprovizorie.

Urmare a acestei decizii șŸi după ce îi va fi repartizată locuințaa provizorie, Băƒsescu va trebuie sムpăƒrăƒseascムvila Lac 3. În prezent Băƒsescu încムlocuieș™te în vila Lac 3, unde actualul preșŸedinte Klaus Iohannis trebuie sムse mute. 

Citește și: UPDATE. Guvernul a APROBAT vila pentru Traian Băsescu

În urmムcu o lunăƒ, Guvernul a decis ca vila RA-APPS din cartierul Primăverii în care a locuit până în acest an Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, sムîi fie atribuitムfostului președinte Traian Băƒsescu spre utilizare ca reședințăƒ.

Imobilul necesită însムunele reparații șŸi lucrări de renovare, care încムsunt în executare.

Conform legii, Traian Băsescu trebuia sムpăƒrăƒsească vila Lac 3 în maximum 60 de zile de la încheierea mandatului prezidențial, respectiv pânムla 21 februarie.

La acel termen, surse oficiale au declarat cムfostul preșŸedinte Traian Băƒsescu se va muta din vila Lac 3 dupムce lucrările de reparație șŸi renovare a vilei care i-a fost atribuitムrecent de Guvern ca reșŸedințムvor fi finalizate.

Cele mai citite

Inițiativa pentru Democrație lansează un nou site de informații pentru Alegători și anunță Granturi pentru a crește puterea Votanților din Europa

Bruxelles — Inițiativa pentru Democrație (A4D), o organizație nonpartizană de frunte dedicată susținerii și protejării valorilor democratice la nivel global, este mândră să anunțe...

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a secretizat jaful financiar de la CS Dinamo București

Clubul Sportiv Dinamo București a ajuns stat în stat de când este condus de Ionuț Popa, dar și un sac fără fund, unde...

Accesorii pentru vestiare metalice de care pur și simplu o să te îndrăgostești

Accesorizarea conformă a vestiarului metalic poate salva bugetul și spațiul de depozitare. Vrei să afli cum? Sunt multe aspecte de luat în calcul în momentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă