16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE: Primarul interimar al Sectorului 1, citat la DNA Ploiești, într-un dosar...

UPDATE: Primarul interimar al Sectorului 1, citat la DNA Ploiești, într-un dosar de luare de mită

UPDATE 13.30:  Primarul interimar al sectorului 1, Vasile Moţoc, s-a prezentat luni la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Ploieşti, însă nu a dat declaraţii procurorilor, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

Moţoc şi alte două persoane care au funcţia de consilier local la Primăria sectorului 1 sunt suspecţi într-un dosar de luare de mită disjuns din cel în care este urmărit penal primarul Andrei Chiliman, cei trei prezentându-se în urma citării la sediul DNA Ploieşti. 

Surse judiciare au afirmat că Moţoc şi celelalte două persoane nu au dat declaraţii procurorilor, astfel că aceştia au părăsit sediul DNA după ce le-a fost adusă la cunoştinţă calitatea de suspect într-un dosar de luare de mită. 

———–

Procurorii anticorupție l-au citat, luni, pe primarul interimar al Sectorului 1, Vasile Moțoc, la sediul DNA Ploiești, într-un dosar de corupţie disjuns din cel în care este urmărit penal primarul Andrei Chiliman, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

Moţoc ar fi suspect de luare de mită în respectivul dosar, potrivit surselor citate.

Totodată, în acelaşi dosar, procurorii DNA Ploieşti au audiat, în ultima perioadă, 16 consilieri locali de la Sectorul 1, toţi suspecţi de luare de mită, între care Marinela Adam, Mircea Iorgulescu, Cosmin Marius Fodoroiu, Mircea Dan Stăncescu, Steliana Dinu şi Pavel Bogdan. 

Vasile Moţoc a preluat atribuţiile primarului Andrei Chiliman după ce acesta din urmă a fost pus sub acuzare de procurorii DNA Ploieşti într-un dosar de corupţie. 

Citește și: Doi consilieri ai Primăriei Sectorului 1, citaţi să se prezinte la DNA Ploieşti

 

 

Cele mai citite

Zeci de comune și orășele l-au îmbogățit cu afaceri mici și multe

Compania Ideas Funding Pack SRL a reușit să se afirme pe piață prin intermediul consultanței oferite comunităților mici. Cu un flux constant de...

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...

Militarii rezerviști vor să protesteze în Capitală

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate vrea să organizeze un miting de protest în Capitală, în data de 7 iunie anul curent. Vă prezentăm solicitarea transmisă de...
Ultima oră
Pe aceeași temă