12.4 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialIrina Radu, director de programe, audiată pentru a prelua șefia TVR

Irina Radu, director de programe, audiată pentru a prelua șefia TVR

Irina Radu, director de programe, este audiată de comisiile de cultură ale Parlamentului pentru a prelua funcția de director al TVR, după ce Stelian Tănase a fost demis. 

Comisiile de cultură ale Parlamentului se reunesc, miercuri, pentru a audia şi decide un preşedinte director al TVR interimar în locul lui Stelian Tănase.

Citește și: Raportul TVR, RESPINS. Stelian Tănase a fost demis

Raportul de activitate al TVR pe anul 2014 a fost respins de plenul Parlamentului. Astfel, potrivit legii Stelian Tănase, directorul TVR și Consiliul de Administrație au fost demiși. 

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că propunerea coaliţiei pentru şefia interimară a Televiziunii publice va fi “un om respectat din TVR”, care nu are niciun fel de apartenenţă politică.

“Propunerea pe care noi o s-o transmitem la comisii pentru această perioadă de interimat nu va fi o propunere politică, va fi o propunere serioasă, un om respetat din TVR, care nu are niciun fel de apartenenţă politică şi care pe această perioadă de interimat va colabora cu noi, cu comisiile de Cultură, cu Guvernul”,

Cele mai citite

De la Expoziția Dali, la spiritul “vitraliului în 8”

În toiul unui Florar (cum i se mai zice popular lunii mai), am uitat să ne bucurăm ochii și să ne fericim sufletul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă