20.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialSuspect de înșelăciune prin telefon, împuşcat în burtă şi în picior, după...

Suspect de înșelăciune prin telefon, împuşcat în burtă şi în picior, după ce a fugit de poliţişti

Un bărbat urmărit general, pe numele căruia exista un mandat de arestare într-un dosar de înşelăciune prin telefon, a fost împuşcat, în burtă şi în picior, de o patrulă a Secţiei 4, după ce a fugit şi a refuzat să se oprească la somaţiile agenţilor, potrivit Poliţiei Capitalei, citate de Mediafax.

"În noaptea de 1/2 martie a.c., agenţi de siguranţă publică din cadrul secţiei 4 Poliţie, aflaţi în serviciul de patrulare, au observat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, urmărit naţional, pe numele lui existând un mandat de arestare preventivă", se arată într-un comunicat emis de Poliţia Capitalei.

În momentul în care a văzut echipajul de poliţie, tânărul a fugit. După ce l-au somat verbal de mai multe ori, poliţiştii au tras patru focuri de avertisment, după care, pentru că acesta nu s-a oprit, au tras în direcţia lui, unul dintre gloanţe lovindu-l în zona inferioară a abdomenului, iar un al doilea în picior, conform sursei citate. 

Rănitul fost transportat la cel mai apropiat spital, unde a fost operat, în acest moment fiind internat în Spitalul Penitenciarului Rahova.

Incidentul face obiectul unor verificări efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul rănit se numeşte Ionuţ Alexandru Toma, zis Andru, şi era urmărit după ce a fost arestat în lipsă într-un dosar de înşelăciune prin telefon prin metoda "accidentul". 

Cele mai citite

Chelsea, gata să investească din nou sume exorbitante în această vară. Georgiy Sudakov, luat în vizor

Chelsea este gata să investească din nou generos în această vară, cu discuții deja demarate pentru transferul mijlocașului Georgiy Sudakov de la Șahtior, jucător...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Taiwan, lovit de un cutremur

Taiwan a fost lovit de un cutremur cu magnitudine de 5.4, potrivit Reuters. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 25 kilometri. Conform Centrului chinez...
Ultima oră
Pe aceeași temă