12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialDemonstrații spectaculoase de arte marțiale coreene la Sala Polivalentă din Capitală

Demonstrații spectaculoase de arte marțiale coreene la Sala Polivalentă din Capitală

Demonstrații spectaculoase de arte marțiale coreene vor avea loc, duminică, la Sala Polivalentă din Capitală, în cadrul festivalului ”Taekwondo Hanmadang”, cu începere de la ora 16.00.

Demonstrațiile vor fi ținute de membrii ai cluburilor de Taekwondo, dar și de echipa națională de taekwondo din România. Spectacolul va fi urmat de o întâlnire cu gustări și băuturi, care va începe la ora 17:30.

Câteva asociații de prietenie Coreea-România, precum “Taekwondo Lifestyle”, “Saranghangug”,  “Nankibun” și “RKIA (Romanian-Korean Intercultural Association), vor participa la festival pentru a împărtăși experiențele lor din Coreea. 

Intrarea la festival este liberă, iar primii 100 de vizitatori vor primi o insignă cu emblema Taekwondo.

Festivalul ”Taekwondo Hanmadang” este organizat de Ambasada Republicii Coreea la București și Federația Română de Taekwondo cu ocazia aniversării a 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice Coreea-România.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă