16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialTâlharul taximetriştilor, reţinut la Bucureşti

Tâlharul taximetriştilor, reţinut la Bucureşti

Un tânăr, dependent de droguri, a fost reţinut duminică, de anchetatorii bucureşteni, după ce ar fi jefuit mai mulţi taximetrişti, de la care ar fi luat bani, telefoane mobile şi tablete, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din Poliţia Capitalei.

Sursele citate au precizat că tânărul, în vârstă de 26 de ani, lua taxiuri din Sectorul 2 al Capitalei, cu care făcea curse lungi prin cartierele Rahova şi Ferentari, apoi revenea în zona de unde plecase, unde sub ameninţarea unui cuţit îi tâlhărea pe şoferi. În alte cazuri, în timpul cursei, acesta a reuşit doar să fure obiecte de valoare, potrivit Mediafax.

Anchetatorii au stabilit, până în prezent, că bărbatul a tâlhărit doi şoferi, a furat de la alţi patru, iar pe unul l-a înşelat plecând fără să plătească suma datorată pentru cursă.

Tânărul a fost ridicat duminică dimineaţă, în urma unei percheziţii la locuinţa sa, unde anchetatorii au găsit şi unul dintre bunurile reclamate de victime.

După ce l-au audiat, anchetatorii au emis ordonanţă de reţinere pe numele acestuia şi vor cere magistraţilor Judecătoriei Sectorului 2 arestarea preventivă a acestuia.

Cele mai citite

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă