10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialTânăr, arestat după ce a fost prins la volan a DOUA oară...

Tânăr, arestat după ce a fost prins la volan a DOUA oară fără permis

Un tânăr de 27 de ani din judeţul Vaslui a fost arestat preventiv, joi, de Judecătoria Bârlad după ce a fost prins de două ori de către poliţişti când conducea fără permis, relatează Mediafax

Ultima dată când a fost prins de polițiști, tânărul era sub influenţa alcoolului, el fiind suspectat şi de un furt comis la un chioş de ziare.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, un tânăr de 27 de ani a fost prins în trafic de către poliţişti, pe o stradă din municipiul Bârlad, în timp ce conducea o maşină, deşi nu are permis de conducere. 

El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind de 0,64 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

“Pe numele tânărului de 27 de ani mai exista un dosar penal întocmit în februarie anul acesta, după ce a fost depistat pe raza localităţii Ciocani în timp ce conducea un autovehicul fără a deţine permis. De asemenea, acelaşi bărbat este cercetat şi pentru un furt calificat comis în noaptea de 21 spre 22 mai 2015 la un chioşc de ziare din Bârlad, de unde a sustras cărţi, reviste şi un ceas, bunuri în valoare de 250 de lei”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Tânărul a fost reţinut de către poliţişti, iar apoi prezentat de procuror în faţa instanţei Judecătoriei Bârlad, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru furt calificat şi conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă