16.8 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialPedeapsă divină. Ce a pățit un tănăr din Iași după ce și-a...

Pedeapsă divină. Ce a pățit un tănăr din Iași după ce și-a bătut crunt iubita

Un bărbat care şi-a bătut iubita cu picioare până când a ajuns în spital, a fugit de la locul faptei, s-a urcat în maşină şi s-a izbit de un stâlp de electricitate, relatează Mediafax

Agresorul, un tânăr de 35 de ani, şi-a lovit de mai multe ori iubita cu picioarele în cap pe un drum din localitatea Poieneşti, în faţa locuinţei unei femei la care cei doi urmau să meargă în vizită, după ce se certaseră, cel mai probabil, pe fondul geloziei bărbatului, potrivit reprezentaţilor Poliţiei Judeţene Vaslui. 

Cea care a intervenit şi a reuşit să-l oprească pe agresor a fost chiar localnica în faţa porţii căreia s-a petrecut incidentul, femeia fiind şi cea care a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a cere ajutorul unui echipaj medical.

Femeia a fost transportată în stare critică la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi.

În schimb, agresorul a plecat spre locuinţa sa, de unde şi-a luat maşina neînmatriculată, conducând prin sat băut şi fără permis. La un moment dat, tânărul de 35 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate.

Citeşte şi: O tânără beată s-a aruncat goală de la etajul IV. Cum a reacţionat prietenul ei

Bărbatul a fost găsit la locul accidentului de către poliţiştii care se deplasaseră în Poieneşti pentru a cerceta agresiunea suferită de tânăra de 31 ani.

“Conducătorul maşinii a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind de 0,67 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde urmează să fie suspus unei intervenţii chirurgicale în urma unei fisuri suferite la picior în urma accidentului. De asemenea, la unitatea medicală i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea exactă a alcoolemiei”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 35 de ani pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat, conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului. În ceea ce priveşte agresiunea comisă asupra iubitei, încadrarea juridică a faptei se va face în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale de care va avea nevoie tânăra, în acest sens fiind aşteptate concluziile provizorii ale medicilor ieşeni.

Cele mai citite

FOTO Sărbătoare uriașă pentru FCSB, noua campioană a României

Deși a pierdut, la București, meciul cu CFR Cluj, FCSB a sărbătorit câștigarea titlului de campioană a României. Meciul FCSB - CFR Cluj, disputat în...

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează dar pacientul rămâne internat în spital, au anunțat, duminică, 12 mai 2024, atât conducerea spitalului cât și ministrul...

Blocul Naţional Sindical şi cele 29 de federaţii afiliate protestează luni pentru o reformă fiscală urgentă

Blocul Naţional Sindical şi cele 29 de federaţii afiliate cer o reformă fiscală urgentă. BNS anunţă că luni, 13 mai 2024, va organiza un...
Ultima oră
Pe aceeași temă