17.8 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialCine este tânăra din Colectiv, care a murit la Spitalul "Sf. Ioan"

Cine este tânăra din Colectiv, care a murit la Spitalul “Sf. Ioan”

Ioana Victoria Geambaşu, care a murit luni, la Spitalul “Sfântul Ioan”, după ce a fost rănită în incendiul de la finalul lunii octombrie, din Colectiv, luase bacalaureatul cu media 9.51, era olimpică la matematică şi dorea să devină arhitect, informează Mediafax.

Tânăra, internată din 30 octombrie în Spitalul “Sfântul Ioan”, în stare critică, intubată, a murit din cauza arsurilor de căi respiratorii suferite în incendiul din clubul Colectiv. Ioana Victoria Geambaşu s-a stins sub privirile neputincioase ale mamei sale, care era medic chirurg în spitalul din Mizil.

În vara acestui an, Ioana Victoria Tocilescu a absolvit Liceul Teoretic “Grigore Tocilescu” din Mizil şi a promovat bacalaureatul cu media 9.51. Tânăra împlinise 18 ani în august, era olimpică la matematică, iubea ştiinţele exacte şi voia să devină arhitect.

Prietenii Ioanei Victoria Geambaşu au scris pe reţelele de socializare mesaje de încurajare în toată perioada în care tânăra a fost internată şi au sperat până în ultima clipă că aceasta se va face bine.

Luni, prietenii Ioanei Geambaşu au transmis mesaje de condoleanţe familiei acesteia. “Speram să nu fie adevărat … Dumnezeu îşi alege doar oamenii buni, dar ne-ai părăsit prea devreme”, a scris o prietenă a Ioanei Victoria Geambaşu.

În urma incendiului din clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 17 zile de la tragedie au decedat alte 29 de persoane, numărul victimelor ajungând, luni, la 56.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, aproximativ 40 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă nouă au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia, unul în Franța și unul în Germania.

 

Cele mai citite

“Vrei să fii soția mea?” TJ Miles și Francisca se căsătoresc

Francisca și TJ Miles s-au întors recent dintr-o vacanță de vis de două săptămâni. Artista a încântat fanii publicând prima imagine cu inelul de...

Ciolacu se întoarce cu blugi turcești în coaliție. Cracul mai scurt e pentru PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Deoarece, indiferent cât de mult rahat de Buzău ești pregătit să mănânci și să oferi în super anul electoral în curs,...

Stațiunea MAMAIA, cea mai bună stațiune de pe litoral. Premiu special la Gala Destinația Anului 2024

Stațiunea MAMAIA a luat premiu special pentru cea mai bună stațiune de pe litoral, distincție care a fost oferită de Mihai Barsan, Președintele Consiliului...
Ultima oră
Pe aceeași temă