16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialTăriceanu a vizitat Salonul Auto București cu alai de ofițeri SPP. Președintele...

Tăriceanu a vizitat Salonul Auto București cu alai de ofițeri SPP. Președintele Senatului și-a cumpărat singur biletul | VIDEO

Călin Popescu Tăriceanu a vizitat sâmbătă Salonul Auto București. Președintele Senatului României și-a cumpărat singur biletul de intrare, fiind flancat de ofițerii SPP.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a vizitat sâmbătă dimineață Salonul Auto București 2016, eveniment organizat la Romaero Băneasa. Demnitarul a ajuns la SAB 2016 la ora 11,00, fiind însoțit de un dispozitiv de securitate.

Cunoscut ca pasionat de autorurisme și motociclete, Călin Popescu Tăriceanu a decis să-și petreacă prima parte a zilei de sâmbătă admirând modele expuse la SAB 2014.  La intrarea în incinta unde are loc evenimentul, președintele Senatului României a discutat câteva secunde cu un reprezentant al organizatorilor, apoi s-a îndreptat către casele de bilete, de unde a cumpărat personal un bilet de intrare.


VIDEO. Trei dintre bărbații care îl încunjurau pe Tăriceanu l-au ”păzit” pe președintele Senatului în timp ce acesta și-a cumpărat bilete singur. Nu a stat la coadă pentru că nu era nicio persoană la rând la bilete.



Tăriceanu a provocat recent un scandal uriaș, soldat și cu un dosar penal, după ce a fost filmat în timp ce intra la Serviciul Permise Auto înainte de începerea programului, pentru a evita coada la care așteaptă, ore bune, cei care au probleme de rezolvat aici.

Interesant este că Tăriceanu a ajuns la SAB însoțit de cinci ofițeri SPP care îl înconjurau din toate părțile, paza excesivă fiind remarcată și de cei aflați în același loc.

 

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Crește cu 50% numărul de muncitori filipinezi așteptați în România anul acesta

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei Filipino-Române organizate de curând în Filipine, de către Departamentul de Muncitori Migranți, din cadrul Guvernului Filipinez, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă