14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialTecuci: Anchetă în cazul unui bătrân mort în condiții suspecte

Tecuci: Anchetă în cazul unui bătrân mort în condiții suspecte

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi şi poliţişti au deschis o anchetă după ce un bătrân din Tecuci a fost găsit mort în locuinţa sa, cu urme de violenţă pe trup, inclusiv o rană deschisă la cap, informează Mediafax.

“Am fost sesizaţi de Poliţia Tecuci cu privire la decesul unei persoane care avea o plagă deschisă la nivelul capului. S-a considerat că este vorba despre o infracţiune de omor şi s-a deschis un dosar, urmând a se stabili ce s-a întâmplat. Aşteptăm şi concluziile raportului medico-legal”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate.

Bărbatul în vârstă de 71 de ani, din municipiul Tecuci, a fost găsit mort, marţi, în locuinţa sa, de un echipaj de la Ambulanţă care a răspuns unui apel primit prin numărul unic de urgenţă 112.

Întrucât pe trupul bărbatului existau urme vizibile de violenţă, inclusiv o plagă deschisă în zona capului, cadrele medicale au alertat poliţiştii.

În casă se aflau mai multe obiecte cu urme de sânge, inclusiv un fier de călcat.

Din primele informaţii reiese că bătrânul a fost lovit cu unul sau mai multe obiecte dure şi, în pofida rănilor suferite, el a încercat să cheme pe cineva în ajutor, dar a murit în cele din urmă din cauza unei hemoragii puternice.

Bătrânul locuia singur de mai mult timp, însă procurorii au conturat un cerc de suspecţi.

Cele mai citite

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...

Tehnologia europeană din spatele mașinilor zburătoare a fost vândută în China

Tehnologia din spatele mașinilor zburătoare, dezvoltată inițial și testată cu succes în Europa, a fost cumpărată de o firmă chineză, notează BBC. Propulsat de un...
Ultima oră
Pe aceeași temă