15 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialTenismanul Ion Zainea, 45 de ani, a murit în timpul unui meci

Tenismanul Ion Zainea, 45 de ani, a murit în timpul unui meci

Tenismanul Ion Zainea a murit, sâmbătă, la vârsta de 45 de ani, în timpul unui meci pe care îl disputa pe unul din terenurile Complexului Sportiv Milcovul Sud din Focșani, după ce a suferit un infarct, transmite corespondentul Mediafax.

Sportivul participa la Turneul de tenis oraganizat de Asociaţia Tenis Club Focşani şi susţinut financiar de Consiliul Judeţean Vrancea.

În timpul partidei pe care o disputa împotriva lui Constantin Ciocîrlan, fost șef la Garda Financiară, lui Zainea i s-a făcut rău, el nemaiputând fi salvat de către echipajul medical ajuns la faţa locului.

"După aproximativ o oră și jumătate, Ion Zainea a solicitat o pauză deoarece nu se simțea bine. A stat pe bancă vreo 7-8 minute, apoi a căzut și asta a fost. Am chemat Ambulanța, care a venit după 15 minute, dar era prea târziu ca prietenul nostru să mai fie salvat", a spus Costi Ciocîrlan.

Ion Zainea avea 45 de ani, era din Focşani, şi lucra la o firmă de televiziune prin cablu din oraş şi participa frecvent la turneele de tenis ale veteranilor.

Cele mai citite

Guvernul discută Programul Național de Reformă pe anul 2024

Guvernul Ciolacu are pe ordinea de zi a ședinței din 9 mai 2024 un Memorandum pentru "Aprobarea Programului Național de Reformă 2024", elaborat conform...

Guvernul n-are bani pentru Memorialul rezistenței anticomuniste

Guvernul României subvenționează cu un miliard de lei canalele de streaming Netflix și Disney – adică 200 milioane de euro – dar nu are...

Kosovo are dificultăți în aderarea la Consiliul Europei

Prim-ministrul din Kosovo, Albin Kurti, a criticat miercuri condiţiile de aderare la Consiliul Europei, în special crearea unei structuri guvernamentale semiautonome pentru comunitatea sârbă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă