21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialTeodora Maftei a murit. Reacţiile EMOŢIONANTE ale apropiaţilor: Cel de Sus a...

Teodora Maftei a murit. Reacţiile EMOŢIONANTE ale apropiaţilor: Cel de Sus a avut nevoie de tine acolo

Moartea fotojurnalistei Teodora Maftei a stârnit reacţii emoţionante ale apropiaţilor ei, pe pagina de Facebook a tinerei.

Cei care au cunoscut-o i-au scris că lumea a devenit mai săracă, odată cu moartea ei, şi că ea va trăi veşnic, prin fotografiile ei.

„În toată nebunia asta am sperat și am ținut pumnii că măcar Teo să fie bine, pentru că o știam luptătoare, pentru că a trecut peste atâtea și atâtea provocări și a rămas caldă și pozitivă și veselă și… Drum bun, Teodora, sper că lumina aia în care te-ai dus să fie a mai frumoasă și mai bună din toate lumile!”, i-a scris unul dintre cunoscuţi.

„Nu pot să accept așa ceva, nu pot să cred că ai plecat de lângă noi suflet drag, ce facem noi fără ține de acum…..cine ne mai înveselește ziua cu un zâmbet, te așteptăm la Paris Teodora Maftei……Doamne ce veste teribilă……..nu mai știu nici ce să grăiesc…….Pinguinul nostru acolo sus în cer vei fi printre îngeri….te rog să ai grijă de noi…..Te vom Iubi Mereu ”, a mai scris unul dintre oamenii care o cunoşteau pe Teodora Maftei.

De asemenea, fratele Teodorei Maftei, Viorel Maftei, a scris un mesaj pe Facebook: „Vreau începând de astăzi să zâmbim…să ne bucurăm de tot ce avem…de toţi cei pe care-i avem…să facem lucruri noi…să ne descoperim pe noi… şi toate pentru Teo…Vă implor!”.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Teodora Maftei.

Când a izbucnit incendiul din clubul Colectiv din Capitală, în 30 octombrie, fotografia membrii formaţiei Goodbye to Gravity, care îşi lansau un nou album, „Mantras of War”.  

Teodora Maftei, fotograf și editor la Pro TV avea 32 de ani şi se pregătea înainte de tragedia din Colectiv de lansarea unei noi expoziţii personale, programată pentru luni, 2 noiembrie, şi intitulată "London Unedited – a series of unphotoshopped photos by Teodora Maftei".

În ultimii zece ani, Teodora a cutreierat lumea-n lung şi-n lat, surprinzând cele mai frumoase imagini, o parte dintre acestea fiind publicate pe site-ul său, teo.photography, potrivit Pro TV.

Teodora Maftei a fost operată în trecut de şapte ori, din care de trei ori pe creier. Aceasta suferea de chist arahnoidian de fosă posterioară, o acumulare de lichid aflată pe creierul mic, înspre ceafă. Acesta nu poate fi eliminat şi este asociat cu hipertensiunea intracraniană. Din cauza aceasta, Teodora a avut şi o tromboză venoasă (i s-au spart două vene pe creier) şi a făcut o criză de epilepsie.

Odată cu moartea Teodorei Maftei, numărul decedaţilor în urma tragediei a ajuns la 46. 

Cele mai citite

Ecuație rezolvată în Liga 1! CFR Cluj, vicecampioană, Universitatea Craiova termină pe locul 3

CFR Cluj e noua vicecampioană a României, în timp ce Universitatea Craiova a terminat pe ultima poziție a podiumului Ligii 1, după rezultatele înregistrate...

Accident suspect în apele teritoriale românești. O navă dinspre Ucraina a ciocnit un alt vas dar și-a continuat drumul până în Bulgaria

O navă care plecase din Ucraina, purtând pavilionul Insulelor Comore, a ciocnit un vas sub pavilionul Tanzaniei, în apele teritoriale românești, în dreptul orașului...

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat dejucarea unei tentative de lovitură de stat

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat duminică că a dejucat o tentativă de lovitură de stat, la care au participat atât străini, cât...
Ultima oră
Pe aceeași temă