20.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialTeribilismul l-a dus în arest. A participat la o cursă ilegală cu...

Teribilismul l-a dus în arest. A participat la o cursă ilegală cu mașini și a omorât doi oameni

Un tânăr de 21 de ani a ajuns în arestul poliției, la Constanța după ce a fost implicat într-un accident de circulație soldat cu moartea a doi oameni. Șoferul ar fi participat la o cursă ilegală de maşini în municipiul Constanţa în momentul în care s-a produc accidentul, conform Mediafax.

Potrivit reprezentanților Serviciului Poliției Rutiere Constanța, accidentul a avut loc vineri seară, iar autoturismul în care se aflau cele două victime nu participa la cursa de mașini.

Astfel, un bărbat de 26 de ani din Techirghiol conducea, vineri, în jurul orei 23.00, un autoturism pe strada Interioară 3 din municipiul Constanța, iar la un moment dat a virat la stânga, intrând în coliziune cu o mașină care participa la o întrecere ilegală, condusă de un tânăr de 21 de ani, din Constanța.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat spre dreapta, lovind o mașină parcată.

În accident au fost răniți o fată de 14 ani și un adolescent de 17 ani, ambii din Techirghiol. Cei doi au fost duși la Spitalul Județean Constanța, unde au decedat după câteva ore din cauza rănilor suferite.

Potrivit poliţiştilor, mașina condusă de tânărul de 21 de ani făcea o cursă ilegală cu un alt autoturism care nu a fost însă implicat în accident.

Cei doi şoferi care participau la cursa ilegală au fost reținuți sâmbătă, apoi au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii au emis, duminică noapte, mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele tânărului de 21 de ani, pentru ucidere din culpă și întreceri neautorizate de mașini, iar pentru celălalt şofer au dispus cercetarea în libertate.

Cele mai citite

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...

Cancer ovarian: peste 70% din cazuri sunt depistate în stadii avansate

Cancerul ovarian este unul dintre cele mai mortale cancere la sexul feminin, clasându-se în primele 5 cauze de mortalitate prin cancer la femei, au...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...
Ultima oră
Pe aceeași temă