10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialVerdictul procurorilor: Condrea este persoana decedată în accidentul din seara de 22...

Verdictul procurorilor: Condrea este persoana decedată în accidentul din seara de 22 mai. Ce au mai stabilit anchetatorii

UPDATE. Parchetul General transmite că ”urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la faţa locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000”. 

De semenea, procurorii au stabilit și traseul lui Condrea. Astfel, autoturismul implicat în accident ”a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca

—-

Testul ADN în cazul lui Dan Condrea a fost finalizat. Patronul Hexi Pharma a murit într-un accident violent, în seara de 22 mai, pe drumul care leagă Corbeanca de Buftea. El a fost identificat după documentele de identitate găsite la faţa locului şi pe baza declaraţiilor Iulianei Ochinciuc, concubina lui Dan Condrea.

 

Rezultatul testului ADN dispus de procurori în dosarul de ucidere din culpă, deschis în urma decesului patronului Hexi Pharma, va fi făcut public marți, potrivit unor surse judiciare. 

Conform acelorași surse ar fi fost prelevate probe de la fata acestuia pentru a putea fi comparate.

Tot marţi vor fi făcute publice datele privind traseul omului de afaceri până în momentul accidentului, date care au reieşit în urma vizionării de către procurori a imaginilor de pe camerele de supraveghere. Pe imagini se vede o mașină similară cu cea a lui Condrea.

Procurorii umrează să mai audieze mai mulți directori ai spitalelor care au încheiat contractre de furnizare de dezinfectanți cu Hexi Pharma. Managerii trebuie să explice în ce condiții s-au încheiat aceste contracte, cât a fost valoarea lor și perioada derulării acestora.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă