10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialTimișoara: Un tânăr și-a dat foc în fața apartamentului fostei sale iubite

Timișoara: Un tânăr și-a dat foc în fața apartamentului fostei sale iubite

Un tânăr din Timișoara și-a dat foc în fața alartamentului în care locuiește fosta sa iubită. Bărbatul în vârstă de 26 de ani a ajuns în stare gravă la spital, în noaptea de duminică spre luni, transmite Mediafax.

Duminică noapte, tânărul a mers la locuința din Timișoara a fostei sale iubite și a încercat să se împace cu fata de care se despărțise în luna august. După ce a văzut că nu este primit în casă, acesta și-a dat foc în fața apartamentului tinerei.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat, vecinii care au auzit zgomote pe casa scării au ieșit și au încercat să îl ajute pe tânăr, aruncând apă și pături pe el, pentru a stinge focul, însă acesta s-a dezbrăcat și a fugit pe scări, ieșind din bloc.

Vecinii au fost cei care au sunat la 112 pentru a anunța incidentul, iar la fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe.

Tânărul, care a suferit arsuri grave pe față și pe mâini, s-a întors la scurt timp la fața locului, pentru a primi îngrijiri de la cadrele medicale de pe ambulanță, el fiind transportat la Spitalul Județean din Timișoara.

Și mama fetei a avut nevoie de ingrijirea medicului de pe ambulanță, fiind în stare de șoc, mai scrie Mediafax.

Femeia le-a spus polițiștilor că fiica sa s-a despărțit de tânărul de 26 de ani în luna august și că de atunci acesta încearcă să se împace cu ea și că o amenințase că în caz contrar se va sinucide.
Tânărul de 26 de ani și fosa sa iubită sunt surdo-muți.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă