9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialToboşarul trupei Goodbye to Gravity a DECEDAT. Numărul victimelor de la Colectiv...

Toboşarul trupei Goodbye to Gravity a DECEDAT. Numărul victimelor de la Colectiv a ajuns la 45

UPDATE 18,25: Toboşarul trupei Goodbye to Gravity a murit, imediat după revenirea la Bucureşti a avionului care urma să-l trransporte în Elveţia. Numărul celor care au murit în urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 45.

UPDATE 18,00: Avionul care decolase de la Bucureşti pentru a-l transporta în Elveţia pe bateristul trupei Goodbye to Gravity s-a întors de urgenţă pe aeroportul Băneasa.

Avionul a revenit pe aeroport, la câteva minute de la decolare, întrucât pacientul Bogdan Enache, care a fost rănit în urma incendiului din Clubul Colectiv, intrase în stop cardiac. În acest moment, medicii execută resuscitarea acestuia.

44 de oameni au murit, până duminică după-amiază, în urma incendiului din clubul Colectiv.

Toboşarul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, care a fost rănit în urma incendiului din Clubul Colectiv, a fost transferat, duminică după-amiază, la o clinică din Elveţia.

Transportul s-a realizat cu o aeronavă a Inspectoratului General de Aviație, a anunţat Ministerul Afacerilor Interne.

Bogdan Enache a fost transportat cu o aeronavă tip Cessna, special dotată medical pentru transportul aerian al victimelor. Avionul a decolat, duminică, în jurul orei 16.20, către Zurich, Elveția.

"Pacientul, care până în prezent a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri București, va fi asistat pe timpul zborului de o echipă mixtă de cadre medicale organizată de SMURD", a precizat MAI.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...
Ultima oră
Pe aceeași temă