13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO.Soţia lui Grebla recunoaşte că ar fi primit rochii de la finul...

VIDEO.Soţia lui Grebla recunoaşte că ar fi primit rochii de la finul ei

Soţia lui Toni Greblă, judecătorul CCR anchetat de DNA pentru corupţie, trafic de influenţă şi constituirea unui grup infracţional organizat, recunoaşte că este posibil să fi primit nişte rochii de la Ion Bîrcină, anchetat în acelaşi dosar.

Din mita pe care ar fi primit-o judecătorul CCR fac parte şi nişte rochii care i-au fost dăruite de finul său, Ion Bîrcină, soţiei sale.

Greblă a recunoscut că e posibil ca soţia lui să fi primit nişte rochii de la finul său în timp ce soţia lui recunoaşte că are o pasiune pentru rochii.

Citeşte şi: Finul lui Greblă, la DNA: Nu ai cum să dai mită naşului. Suntem proxeneţi

"Eu în general îmi cumpăr singură rochiţele. O fi fost atunci când am fost naşi la fetiţă. Îmi mai aducea atunci cadouri când mergea în străinătate" a afirmat aceasta.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/flowplayer’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/playernew/singleplayer_max/b926aa8a7acfa91120217a44f2036aa4/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

 

Citeşte şi: Toni Greblă, noi clarificări despre dosarul său de corupție

Toni Greblă a negat acuzaţiile care i-au fost aduse şi nu a demisionat de la CCR, motivând că demisia este egală cu o recunoaştere a vinovăţiei. 

"Eu, din 22 decembrie 1989, de când sunt în viața publică nu am desfășurat niciun fel de activitate comecială. Nu am acțiuni, nu știu cum se face un ordin de plată. Eu nu mă pricep la afaceri, puteam să le fac direct din 22 decembrie, când toată lumea a încercat măcar o afacere. Eu n-am încercat, pentru că n-am vrut să combin viața publică cu viața comercială”, a declarat judecătorul.

Citeşte şi: MEGA-dosar DNA: Judecătorul CCR Toni Greblă, masonul Bartolomeu Săvoiu, alți doi parlamentari și un interlop, implicați în trafic de influență și falsificare de acte de export spre Federația Rusă

DNA susţine că, începând din august 2014, Toni Greblă Toni a făcut demersuri pentru intermedierea unei legături comerciale de export între finul său, Ion Bîrcină, un cetăţean turc, Victor Dolghi şi Constantin Bartolomeu Săvoiu. Cetăţeanul turc este, conform unor documente din dosar, omul de afaceri Corekci Sevket. Cei cinci, adaugă anchetatorii, au constituit un grup infracţional organizat pentru a exporta, prin Turcia, produse agro-alimentare către Federaţia Rusia, în ciuda embargoului institutit de aceasta pentru marfa din UE.​

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă