10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialTrafic îngreunat pe DN1

Trafic îngreunat pe DN1

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă după-amiază, pe mai multe tronsoane ale drumului naţional 1, între Bucureşti şi Braşov, drumul fiind aglomerat în special pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare către munte.

Conform datelor furnizate de Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă după-amiază, pe mai multe tronsoane ale DN 1, între Bucureşti şi Braşov, din cauza numărului mare de autovehicule.

Astfel, se circulă cu viteză redusă în zonele Bărcăneşti, Comarnic, Sinaia, Buşteni şi Predeal, unde coloana de maşini măsoară aproximativ un kilometru şi jumătate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Alexandru Ursu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că DN 1 este aglomerat pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare către munte, unde ninge, iar carosabilul este umed.

Potrivit sursei citate în această zonă se circulă în coloană, dar nu sunt blocaje în trafic.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă şi, având în vedere condiţiile de drum, să evite să se angajeze în depăşiri.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă