10.7 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialTrafic îngreunat pe Valea Prahovei. Ce trasee recomanda poliţiştii

Trafic îngreunat pe Valea Prahovei. Ce trasee recomanda poliţiştii

Traficul pe DN 1, pe Valea Prahovei, se desfășoară îngreunat, luni după-amiază, de la ieşirea din Predeal până la intrarea în Buşteni, unde s-a format o coloană de maşini și se circulă cu viteză redusă, informează Centrul Infotrafic, informează Mediafax.

Astfel, pe DN 1, pe Valea Prahovei, se circulă în coloană pe sensul de mers către Bucureşti, de la ieşirea din Predeal până la intrarea în Buşteni, viteza medie fiind de aproximativ 20-30 de kilometri la oră, potrivit sursei citate.

În celelalte staţiuni viteza medie de deplasare este mai mare.

Pentru a evita aglomeraţia, șoferii pot alege ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, iar cei care pleacă din zona Bran-Moieciu pot folosi traseul DN73 Braşov – Valea Mare – Pravăţ, DN72A Valea Mare – Pravăţ – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti.

De asemenea, șoferii pot folosi şi ruta DN73 Braşov – Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti, cu menţiunea că segmentul Câmpulung – Piteşti (DN73) este în lucru.

Mii de turiști au petrecut minivacața de Rusalii în staţiunile de pe Valea Prahovei şi din Braşov. Astfel, câțiva hotelieri de pe Valea Prahovei au pregătit oferte “last minute”, care au inclus reduceri la cazare. În județul Brașov, preţurile la cazare au pornit de la 195 de lei de persoană pentru două nopţi la un hotel din Poiana Braşov şi au ajuns până la 335 de lei de persoană, tot pentru două nopţi, la un hotel din Predeal.

Cele mai citite

Cum poți să consumi urzicile

Urzicile sunt la foarte mare căutare primăvara, iar asta mai ales datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă pentru sănătate și nu numai. Prin...

Nicușor Dan cere bani pe internet, pe motiv că în acest mod ajuți Bucureștiul

Pe facebook a apărut o reclamă care ar fi plătită de Nicușor Dan, reclamă care le solicită românilor să doneze bani pentru Nicușor Dan,...

Liviu Harosa, avocat în dosarul Roșia Montană: “Lupta juridică a fost ca o mlaștină, a fost imensă”

Litigiul Roșia Montană a dus la 54 de procese, a căror soluționare, în beneficiul cetățenilor și al statului român, a impus o muncă imensă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă