11.1 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialTrafic restricţionat pe DN1, după ce un TIR încărcat cu pavele s-a...

Trafic restricţionat pe DN1, după ce un TIR încărcat cu pavele s-a răsturnat

Traficul rutier pe drumul naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, este restricţionat, marţi după-amiază, după ce un TIR încărcat cu pavele s-a răsturnat în afara carosabilului, informează Mediafax.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Prahova, şoferul unui TIR care circula dispre Ploieşti spre Braşov a pierdut controlul volanului în zona kilometrului 79 al DN1, iar autotrenul a intrat pe contrasens, a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un gard şi de un stâlp de pe marginea drumului, răsturnându-se în afara şoselei.

O parte din pavelele cu care era încărcat TIR-ul s-au împrăştiat pe prima bandă a sensului de mers Braşov – Ploieşti, această bandă fiind nepracticabilă, circulaţia desfăşurându-se pe celelalte trei benzi ale drumului.

În urma accidentului, şoferul autotrenului a fost rănit.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier în zona accidentului este dirijat de către poliţişti.

Poliţia a deschis dosar în acest caz pentru a stabili împrejurările în care şoferul TIR-ului a pierdut controlul asupra maşinii.

Cele mai citite

Reacția purtătorului de cuvânt al BOR, după ce Elveția a câștigat Eurovisionul: „Victoria lui Nimeni. Un imn înălţat non-binarităţii”

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române (BOR), a reacționat dur după ce interpretul elvețian Nemo a cucerit marele trofeu de la...

Blocul Naţional Sindical şi cele 29 de federaţii afiliate protestează luni pentru o reformă fiscală urgentă

Blocul Naţional Sindical şi cele 29 de federaţii afiliate cer o reformă fiscală urgentă. BNS anunţă că luni, 13 mai 2024, va organiza un...

Două jucătoare din România, în optimile de finală ale turneului de la Roma

România are două jucătoare calificate în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce Sorana Cîrstea și Irina Begu și-au câștigat...
Ultima oră
Pe aceeași temă