14.9 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialTragedia Colectiv. Câte persoane mai sunt internate în spitale

Tragedia Colectiv. Câte persoane mai sunt internate în spitale

Ministerul Sănătăţii a transmis, marţi, că în spitalele din ţară şi din străinătate mai sunt internaţi 29 de răniţi în incendiul din clubul bucureştean Colectiv, la finalul lunii octombrie, se precizează pe site-ul instituţiei.

Astfel, în spitalele din Bucureşti mai sunt internate zece ale incendiului Colectiv, dintre care un pacient este în stare critică. La Spitalele Bagdasar Arseni, CC Iliescu şi Elias mai sunt internaţi câte un pacient, la Spitalul Grigore Alexandrescu şi Spitalul de Urgență din București, câte doi pacienţi, iar la Spitalul Militar Central sunt internaţi trei pacienți.

Până în prezent au fost externate 70 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară.

39 de persoane au fost transferate în spitale din strainatate. În prezent, mai sunt internate în străinătate 19 persoane, dintre care un cetățean german.

Astfel, în Austria şi Germania sunt internate câte două persoane, a căror stare de sănătate este stabilă, în Olanda şi Marea Britanie sunt internate câte trei persoane, în Belgia sunt internate opt persoane şi în Israel o persoană. 

Totodată, alţi patru dintre răniţi au fost externaţi şi se află în tratament în ambulatoriu, în spitalele din străinătate.

În urma incendiului de pe 30 octombrie, din clubul Colectiv, au murit 63 de persoane, dintre care 27 de persoane şi-au pierdut viaţa în incendiu, 24 în spitalele din țară și 12 dintre răniții transferați în străinătate.

 

Cele mai citite

Ciolacu se întoarce cu blugi turcești în coaliție. Cracul mai scurt e pentru PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Deoarece, indiferent cât de mult rahat de Buzău ești pregătit să mănânci și să oferi în super anul electoral în curs,...

Israelul face un abuz grav asupra Associated Press: i-a închis transmisiunea în direct a acesteia pe tema evenimentelor din Fâşia Gaza

Associated Press a anunţat că oficiali israelieni au confiscat o cameră video şi echipament de emisie aparţinând agenţiei de presă şi au închis transmisiunea...

Ciolacu se întoarce cu blugi turcești în coaliție. Cracul mai scurt e pentru PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Deoarece, indiferent cât de mult rahat de Buzău ești pregătit să mănânci și să oferi în super anul electoral în curs,...
Ultima oră
Pe aceeași temă