12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialTragedie în Brașov: Un mort și trei răniți, într-un accident rutier produs...

Tragedie în Brașov: Un mort și trei răniți, într-un accident rutier produs pe DN 1

Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite într-un accident produs, miercuri dimineaţă, pe DN 1, în judeţul Braşov, relatează Mediafax.

În incident au fost implicate trei autoutilitare, din care una s-a răsturnat, astfel că traficul rutier în zonă a fost blocat timp de peste patru ore.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, accidentul s-a produs în jurul orei 5.00, pe DN 1, între Mândra şi Şercaia, după ce trei autoutilitare s-au ciocnit, patru persoane rămânând încarcerate.

Dintre cele trei autoutilitare, una s-a răsturnat pe carosabil, iar încărcătura din alta – care transporta lăzi cu prune – s-a împrăştiat pe şosea.

ISU Braşov a intervenit cu două echipaje de descarcerare, trei de la SMURD şi trei ambulanţe.

Potrivit sursei citate, la sosirea echipajelor de intervenţie, un bărbat de 49 de ani era inconştient, iar ulterior el a murit la spital.

“Bărbatul de 49 de ani prezenta traumatism cranio-cerebral cu plagă, traumatism cranio-facial, traumatism toracic şi fractură deschisă la glezna dreaptă”, a spus Sfreja.

Ceilalţi trei răniţi, bărbaţi cu vârste între 40 şi 50 de ani, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov, unul dintre ei fiind în stare foarte gravă.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia în zonă a fost întreruptă până în jurul orei 9.30, perioadă în care traficul rutier a fost deviat pe ruta ocolitoare DJ 104B Făgăraş – Sebeş (judeţul Braşov), DJ 104A Mărgineni – Şinca Veche – Băile Perşani – DN 1.

Cele mai citite

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...
Ultima oră
Pe aceeași temă