8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialTRAGEDIE în Constanţa. Şeful unui echipaj de intervenţie a murit în misiune

TRAGEDIE în Constanţa. Şeful unui echipaj de intervenţie a murit în misiune

UPDATE 17:32. Pompierul care a decedat în misiune, sâmbătă, la Constanța, plutonierul adjutant Marius Daniel Fripis, era comandantul echipajului de intervenție chemat să stingă un incendiu izbucnit la o butelie de aragaz, informează un comunicat de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), citat de Agerpres.

————

Un pompier din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţe (ISU) Dobrogea a murit, sâmbătă dimineaţă, în timpul unei intervenţii la o locuinţă particulară din municipiul Constanţa, după ce o butelie de aragaz ar fi explodat şi l-ar fi lovit în cap, informează Mediafax. 

Pompierii au fost solicitaţi să intervină la o locuinţă de pe strada Tabla Buţii din Constanţa, după ce mai mulţi localnici au sesizat că în zonă se simte un miros puternic de gaze.

Unul dintre pompierii ajunşi la faţa locului a fost lovit în cap de o bucată a unei butelii de aragaz care ar fi explodat în timpul intervenţiei la locuinţa respectivă. În urma deflagraţiei, pompierul şi-a pierdut viaţa.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului se află un echipaj de Ambulanţă, poliţişti şi criminalişti, accesul pe strada respectivă fiind blocat de către Poliţie.

Trupul neînsufleţit al pompierului decedat în timpul intervenţiei urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Totodată, va fi declanşată o anchetă pentru identificarea cauzelor producerii deflagraţiei şi a împrejurărilor în care a murit pompierul ISU Dobrogea.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă