19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialTRAGEDIE în Iași: Un bărbat a MURIT, după ce a fost călcat...

TRAGEDIE în Iași: Un bărbat a MURIT, după ce a fost călcat de trei mașini, pe o trecere de pietoni

Un bărbat din comuna ieşeană Gropnița, a murit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce a fost călcat de trei maşini, pe o trecere de pietoni, relatează Mediafax.

Bărbatul în vârstă de 53 de ani s-ar fi angajat, în mod regulamentar, în traversarea străzii pe o trecere de pietoni aflată în dreptul unui magazin aflat pe drumul dinspre Lețcani spre Iași, la intrarea în municipiu, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Iaşi.

Acesta a fost acroșat inițial de o autoutilitară Volkswagen, condusă de un tânăr de 26 de ani, care a oprit în momentul impactului lângă axul drumului.

Ulterior, o altă autoutilitară Peugeot a depășit mașina staționată în apropierea axul drumului pe partea stângă, călcând bărbatul care se afla inconștient pe carosabil, iar din urma acesteia un autoturism Dacia condus de un bărbat de 37 de ani a depășit, la rândul său, mașina staționată, trecând din nou peste victimă.

La fața locului, au ajuns două echipaje ale Ambulanței și unul de SMURD care au încercat aproximativ o oră să-l resusciteze pe bărbat, fără a-l putea salva.

“S-au efectuat manevre de resuscitare, dar s-a constatat decesul bărbatului. Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul a fost negativ în cazul tuturor. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Când revin elevii în bănci? Calendarul examenelor naționale

Școala începe pe 8 mai, după vacanța de primăvară și după sărbătorile de Paște pentru creștinii ortodocși, conform calendarului anului școlar 2023-2024. Cursurile din modulul 5...

Românii cotizează 35 de ani la pensie și primesc bani mai puțin de 12 ani

România are a treia cea mai mică speranţă de viaţă din UE, de 76,6 ani, potrivit Eurostat. Țara noastră este urmată în acest clasament doar de...
Ultima oră
Pe aceeași temă