19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialTraian Băsescu, despre cartea Adrianei Săftoiu: Mulți oameni amărâți în ziua de...

Traian Băsescu, despre cartea Adrianei Săftoiu: Mulți oameni amărâți în ziua de azi

Traian Băsescu a declarat la B1 TV că nu a citit cartea Adrianei Săftoiu, fostă purtătoare de cuvânt a Administraţiei Prezidenţiale, dar a subliniat că o persoană nu ar trebui să își încalce principiile, chiar dacă trece prin perioade mai dificile şi că, spre deosebire de restul consilierilor prezidenţiali, despărţirea de Săftoiu a fost mai complicată. 

Adriana Săftoiu şi-a lansat, duminică, cartea intitulată “Cronică de Cotroceni”, duminică, în cadrul Bookfest 2015. Volumul îl prezintă pe Traian Băsescu drept o persoană dificilă. 

Citeşte şi: Adriana Săftoiu, dezvăluiri incendiare despre relaţia lui Traian Băsescu cu Elena Udrea

Băsescu spune că nu a citit cartea acesteia, sublniind că o persoană nu ar trebui să își încalce principiile, chiar dacă trece prin perioade mai dificile.

”Nu am citit cartea doameni Săftoiu, dar aș trage o concluzie: mulți oameni amărâți în ziua de azi. E o perioadă în care nu mai ai surse de venituri și să îți încalci principiile (…). Slavă Domnului că m-am oprit cu încrederea în 2007”, a accentuat fostul președinte despre momentul în care Săftoiu nu a mai ocupat funcția de consilier.

Traian Băsescu a explicat că dacă este nevoie consilierii prezindenţiali pot fi supravegheaţi de serviciile de securitate. 

”Cu toți consilierii am avut despărțiri amiabile, dar cu Săftoiu e mult mai complicat. Consilierii prezidențiali nu sunt de capul lor, președintele află ce fac consilierii când nu sunt la Cotroceni. Sunt structuri de securitate care te anunță și previne. În 2007, înainte de suspendare, ne-am despărțit”, a mai spus fostul şef al statului. 

De asemenea, referitor la faptul că Săftoiu a scris că nu are prieteni, Traian Băsescu a recunoscut că este adevărat, că are un singur prieten, şi că în rest a avut mereu parteneri. 

 

Cele mai citite

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...
Ultima oră
Pe aceeași temă