16 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialTraian Băsescu: Nu imi doresc cetățenia Republicii Moldova

Traian Băsescu: Nu imi doresc cetățenia Republicii Moldova

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit, luni, în cadrul emisiunii X-press, de la B1 Tv, despre recenta vizită pe care a făcut-o în Republica Molodva.

Fostul șef al statului a precizat că,în Moldova este foarte cunoscut, și de cei care se opun mersului spre Europa, și de unioniști, și de pro-europeni.

”Nu am o problemă de recunoaștere acolo, cum nu cred că am în multe țări din Europa, după zece ani de participări la Consiliul European”, a precizat fostul șef al statului.

Traian Băsescu a precizat, cu această ocazie că nu dorește să își ia cetățenia Republicii Moldova și cu atât mai puțin să redevină președintele României, în contextul unei eventuale uniri a celor două țări.

”Sunt speculații de oameni lipsiți de responsabilitate. Cele două țări se vor uni de voie sau de nevoie”, a precizat Băsescu. 

Cele mai citite

MAE transmite că mai mulți cetățeni români au fost evacuați din Fâșia Gaza

Miercuri, Ministerul Afacerilor Externe a raportat că nouă cetățeni români și membrii familiilor acestora au fost evacuați cu succes din Fâșia Gaza și au...

Prăpăd în rândul antreprenorilor. A crescut cu 40% numărul firmelor radiate

Un număr de 25.292 de firme au fost radiate la nivel naţional, în primele trei luni din 2024, cu 40,53% mai multe comparativ cu...

Bayern Munchen a făcut egal cu Real Madrid(2-2) în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal

Bayern Munchen a terminat la egalitate cu Real Madrid, 2-2 (0-1), marţi seara, pe Allianz Arena, într-o partidă din prima manşă a semifinalelor Ligii...
Ultima oră
Pe aceeași temă