20 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialTraian Băsescu, huiduit de 20 de pensionari, la Iaşi

Traian Băsescu, huiduit de 20 de pensionari, la Iaşi

Preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit, duminică după-amiază, la Iaşi, de aproximativ 20 de persoane, majoritatea pensionari, relatează Mediafax.

În jurul orei 16.15, Traian Băsescu a părăsit hotelul din centrul Iaşiului unde a avut loc dezbaterea Fundaţiei Mişcarea Populară, el fiind aşteptat de aproximativ 20 de persoane, majoritatea pensionari, care i-au reproşat că o duc rău, că le-a tăiat pensiile în 2010 şi că a distrus ţara.

"Nu avem locuri de muncă", i-a spus o femeie, care a precizat că are un copil plecat la muncă în străinătate pentru că în ţară nu sunt slujbe.

Şeful statului a răspuns că nu el creează locuri de muncă şi a amintit că premierul Victor Ponta a promis "un milion de locuri de muncă".

"Lui Victor Ponta ar trebui să vă adresaţi, nu mie, pentru că el a promis un milion de locuri de muncă", a spus Băsescu.

În momentul în care Traian Băsescu se îndrepta spre maşină, oamenii au început să-l huiduie şi să strige "Ai distrus ţara".

Pe de altă parte, au fost şi câteva persoane care l-au salutat pe şeful statului şi au dat mâna cu acesta.

Traian Băsescu a participat, duminică, la Iaşi, la dezbaterea "Prioritățile României în Uniunea Europeană. Cum putem sprijini integrarea europeană a Republicii Moldova", organizată de Fundația Mișcarea Populară.

Cele mai citite

Sezon de vis pentru „corbii albaștri”! Corvinul, din Liga a 2-a, în Europa League

Divizionara secundă Corvinul Hunedoara a câștigat în premieră Cupa României și va evolua din nou în cupele europene după 42 de ani de pauză. Corvinul...

Alege covorașe profesionale și moderne dedicate spațiilor de business!

Primul contact cu clienții este important, poate fi pasul de creare a unor parteneriate de durată, așadar o impresie pozitivă nu face decât să...
Ultima oră
Pe aceeași temă