9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialTraian Băsescu a mers vineri la sediul PMP

Traian Băsescu a mers vineri la sediul PMP

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu a venit, vineri, la sediul Partidului Mișcarea Populară, conform Mediafax.

Mai mulţi lideri ai PMP au declarat că nu ştiau despre faptul că Traian Băsescu va veni la sediul PMP, majoritatea fiind plecaţi în teritoriu.

Fostul președinte al României a mai fost la sediul PMP pe 11 februarie, când şi-a preluat biroul amenajat din decembrie 2014. Băsescu a fost aşteptat, atunci, la sediul formaţiunii de către secretarul general al PMP, Dorel Onaca.

Citește și: Ponta, despre Băsescu: E mort de frică

Traian Băsescu a participat și la congresul PMP, la începutul lunii februarie, reuniune unde a ţinut o cuvântare în care a spus că doreşte să fie un "partener" al acestui partid, dar fără să îl conducă.

"Vreau să vă fiu partener. Vă voi pune la dispoziţie experienţa mea, dar nu vă voi conduce. Sunt convins că partidul va creşte şi va fi un etalon. Trebuie să se afirme drept capabil de soluţii teoretice şi acţiune practică pentru modernizarea României şi consolidarea statului de drept", a spus Băsescu în discursul său.

Citește și: Întâlnire între Pavelescu şi Băsescu, pe tema alianţei PMP-PNŢCD

Cele mai citite

Brățările personalizate pentru cuplu – Cadoul ideal pentru a celebra iubirea

Într-o lume plină de opțiuni când vine vorba de cadouri, brățările personalizate pentru cupluri se disting ca o alegere plină de semnificație și afecțiune....

Dinamo, victorie la limită în prima manșă a sferturilor de finală din EHF European League

Formația de handbal masculin Dinamo Bucureşti s-a impus cu scorul de 28-27 în fața danezilor de la Skjern Handbold, pe teren propriu, în prima...

Românii Investesc Record în Titlurile de Stat: O Premieră în Guvernarea PSD

Sub guvernarea lui Marcel Ciolacu, investițiile fără precedent devin motorul dezvoltării țării, iar economia României se clasează constant printre cele mai dinamice din Uniunea...
Ultima oră
Pe aceeași temă