11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialTraian Băsescu l-a decorat pe directorul STS, Marcel Opriş

Traian Băsescu l-a decorat pe directorul STS, Marcel Opriş

Prețedintele Traian Băsescu l-a decorat, joi, pe directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), Marcel Opriș, cu Ordinul Naţional „Steaua României” – în grad de Comandor, ”în semn de înaltă apreciere pentru efortul depus la dezvoltarea şi consolidarea unui serviciu modern”, informează un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Preşedintele l-a decorat pe şeful STS ”în semn de înaltă apreciere pentru efortul depus de directorul STS ”la dezvoltarea şi consolidarea unui serviciu modern, adaptat permanent la noile cerinţe şi provocări din domeniul telecomunicaţiilor speciale”.

Decorarea a fost făcută la propunerea președintelui Traian Băsescu, potrivit comunicatului Administraţiei Prezidenţiale.

Citește și: Accidentul din Apuseni. Angajați ai ROMATSA, MT şi Şcolii de Aviaţie, audiați de Parchetul general

Numele lui Marcel Opriș a fost implicat în scandalul izbucnit în urma accidentului aviatic din Munții Apuseni, în care au murit pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion. În ședința CSAT din februarie, s-a luat în discuție demiterea lui Marcel Opriș. Atunci, șefii ROMATSA au demisionat.

În 11 februarie, procurorii Secţiei Parchetelor Militare au dispus, prin ordonanţă, începerea urmăririi penale pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi neglijenţă în serviciu.

Cele mai citite

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...

Ministrul belgian al Sănătății solicită UE să ia mai multe măsuri împotriva fumatului

UE are nevoie de mai multe inițiative pentru a combate consumul de tutun și pentru a crea un mediu sănătos axat pe prevenire, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă