9.6 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialTrei ACCIDENTE pe DN 1, în numai o jumătate de oră. O...

Trei ACCIDENTE pe DN 1, în numai o jumătate de oră. O persoană a murit

Trei accidente rutiere au avut loc, sâmbătă după-amiază, în decurs de o jumătate de oră, pe DN 1, între Bucureşti şi Sinaia, iinformează Mediafax.

Cel mai grav dintre ele s-a înregistrat în localitatea Tătărani, unde o persoană aflată pe marginea drumului a murit după ce a fost lovită de o maşină proiectată în afara şoselei.

Conform primelor date de la faţa locului, şoferul unui autoturism care circula dinspre Bucureşti către Ploieşti nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să schimbe banda de mers şi s-a ciocnit cu altă maşină care se deplasa în acelaşi sens şi care a fost proiectată în afara şoselei.

O persoană aflată pe marginea drumului a fost lovită de autoturismul care circula regulamentar şi a murit pe loc, iar doi pasageri din maşini au fost răniţi.

Un alt accident a avut loc, după câteva minute, tot pe DN 1, în localitatea Breaza. Potrivit primelor date, în accident au fost implicate trei autoturisme, iar o persoană a fost rănită.

Ce de-al treilea accident rutier, fără victime, s-a produs pe serpentinele de la Posada.

DN 1 este aglomerat, sâmbătă, în special în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Asistat de Xi Jinping, Putin se pregătește de un război lung cu Occidentul

Prezența unui civil în fruntea ministerului apărării din Federația Rusă și recenta modificare a legii învățământului din China, prin care elevii din gimnaziu vor...

Attila Varga, judecător la CCR, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Judecătorul Varga Attila de la Curtea Constituţională a României a fost internat, miercuri, în stare gravă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au precizat...

Iași: Șoferița care a provocat moartea Anastasiei, o fetiță de 4 ani, a fost trimisă în judecată și pentru ucidere din culpă

Femeia care a accidentat-o mortal pe Anastasia, o fetiţă de 4 ani, evenimentul având loc în comuna Scobinţi din judeţul Iaşi, a fost trimisă...
Ultima oră
Pe aceeași temă