15.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialTrei brașoveni, RĂNIȚI într-un accident rutier

Trei brașoveni, RĂNIȚI într-un accident rutier

Trei persoane au fost rănite, vineri, în Brașov, după ce un autobuz s-a ciocnit cu o dubă încărcată cu o tonă de pepeni, informează Mediafax.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.30, pe bulevardul Saturn din municipiul Braşov, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar-şef Liviu Naghi.

Duba, condusă de un şofer de 40 de ani din judeţul Ialomiţa, era încărcată cu o tonă de pepeni, iar în urma impactului jumătate din încărcătură s-a răsturnat pe șosea.

”Şoferul dubei, în vârstă de 40 de ani, precum şi o pasageră din maşina sa, în vârstă de 40 de ani, au fost răniţi şi transportaţi la spital. De asemenea, o pasageră din autobuz, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a cerut să fie transportată la spital“, a declarat Naghi.

La locul accidentului au intervenit două echipaje SMURD şi mai multe ambulanţe, precum şi un echipaj de la Poliţia Rutieră, iar circulaţia în zonă s-a desfăşurat pe un singur fir până la curățarea carosabilului şi finalizarea cercetărilor la faţa locului.

Cele mai citite

Oamenii legii au descoperit aproximativ 6.000 de litri de motorină în urma unor percheziții domiciliare

La data de 17 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, sub coordonarea procurorilor...

ANCOM: Veniturile raportate de sectorul telecom din România au stagnat la 3,4 miliarde de euro, în 2023

Numărul utilizatorilor de Internet fix care au ales servicii prin fibră optică a ajuns la cinci milioane, la finele anului 2023, în creştere cu...

Max Verstappen obține a 59-a victorie din cariera sa în Campionatului Mondial de Formula 1

Pilotul olandez Max Verstappen, reprezentând echipa Red Bull, a câștigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfășurat duminică la Imola, Italia. Aceasta reprezintă a...
Ultima oră
Pe aceeași temă