19.4 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăUPDATE.Trei muncitori au căzut de pe o schelă, în Pipera. Unul dintre...

UPDATE.Trei muncitori au căzut de pe o schelă, în Pipera. Unul dintre ei a murit

UPDATE 13.35: Unul dintre cei trei muncitori care au căzut, miercuri, de pe o schelă, în Pipera din Capitală, a murit, iar ceilalți doi au fost transportați la Spitalul Floreasca, informează Mediafax.

—-

Trei muncitori au căzut, miercuri, de pe o schelă amplasată la exteriorul unei clădiri de pe strada Dimitrie Pompei, din zona bucureşteană Pipera, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, unul dintre aceştia  este în stop cardio-respirator, astfel că a fost resuscitat de echipajul SMURD. Mai muşt, un alt muncitor are un picior rupt, iar cel de-al treilea are răni uşoare.

Daniel Vasile a precizat că accidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 11.38, la faţa locului fiind trimise două echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare şi una de stingere a incendiilor.

Potrivit şefului Inspectoratului Teritorial de Muncă, Constantin Bujor, inspectorii de la ITM Bucureşti vor merge la locul accidentului pentru a verifica împrejurările şi cauzele producerii accidentului de muncă.

Cele mai citite

Presupusul autor al atacului împotriva premierului slovac a fost acuzat de tentativă de omor cu premeditare

Poliţia l-a acuzat joi pe presupusul autor al atacului armat asupra premierului slovac, populistul Robert Fico, de "tentativă de omor cu premeditare, din răzbunare",...

Alege covorașe profesionale și moderne dedicate spațiilor de business!

Primul contact cu clienții este important, poate fi pasul de creare a unor parteneriate de durată, așadar o impresie pozitivă nu face decât să...

Acțiunile de control ale ANAF, în aprilie 2024, au diminuat pierderea fiscală cu 430 milioane lei

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) prezintă raportul lunii aprilie al acțiunilor întreprinse de către direcțiile de specialitate din cadrul ANAF...
Ultima oră
Pe aceeași temă