19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialTrei persoane au fost rănite după ce autoturism s-a ciocnit cu un...

Trei persoane au fost rănite după ce autoturism s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 6. SMURD a intervenit cu un elicopter

Trei persoane au fost rănite, vineri seara, în urma impactului dintre un autoturism şi un TIR, pe Drumul Naţional 6, în localitatea Coşoveni, judeţul Dolj. SMURD a intervenit cu un elicopter pentru salvarea uneia dintre victime, potrivit Mediafax.

Reprezentanţii Poliţiei Dolj au declarat că accidentul în care trei persoane au fost rănite grav s-ar fi produs din cauza şoferului unui autoturism, care nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu un TIR.

„Şoferul unui autoturism înmatriculat în Hunedoara, la intersecţia DJ 752 cu DN 6, în localitatea Coşoveni, a pătruns pe drumul principal fără să se asigure şi a fost lovit de un TIR. Şoferul autoturismului şi doi pasageri, un bărbat şi o femeie au fost răniţi”, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt al Poliţiei Dolj.

Una dintre persoanele aflate în autoturism a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Craiova cu un elicopter SMURD.

„S-a intervenit cu un echipaj de Descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dolj. Cele trei persoane au fost transportate la spital, una fiind preluată de un elicopter SMURD”, a precizat Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...
Ultima oră
Pe aceeași temă