10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecial63 de trenuri sunt anulate, miercuri seara, din cauza vântului puternic

63 de trenuri sunt anulate, miercuri seara, din cauza vântului puternic

63 de trenuri au fost anulate, până miercuri seara, din cauza ninsorilor și viscolului din sudul și sud-estul țării, informează CFR Călători.

 Pe rutele Bucuresti – Feteşti şi Videle – Giurgiu Oraş se circulă cu plug antemergător, iar pe rutele Urziceni-Slobozia, Alexandria – Zimnicea. Roșiori Est-Tr. Magurele, Caracal-Corabia, Ciulniţa-Călăraşi (intervenții cu pluguri), Constanţa-Mangalia, Medgidia-Tulcea Oraş, Ciulnița-Călărași, Constanța-Mangalia, Medgidia-Tulcea, Slobozia Veche – Urziceni și Caracal- Corabia se circulă doar cu locomotive Diesel, motiv pentru care unele trenuri pot înregistra întârzieri.

 Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.


Citește și: Viscolul cauzează, în continuare, dificultăți șoferilor. Trei tronsoane de drumuri naționale sunt închise

Trei tronsoane de drumuri naționale rămân închise, miercuri seara, din cauza vântului care spulberă zăpada, potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române.


 

 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă