15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialTrupul fără suflare al unei adolescente găsit de trecători, azi, în parcul...

Trupul fără suflare al unei adolescente găsit de trecători, azi, în parcul Copou din Iaşi

Macabră imagine, azi, în parcul Copou din Iaşi, unde trecătorii au găsit corpul neînsufleţit al unei adolescente. După cum relatează Mediafax, poliţiştii merg în principal pe varianta unei crime, deşi nici sinuciderea nu este exclusă.

 

 

Martorii şi poliţiştii ajunşi la faţa locului estimează că fata ar avea în jur de 16-17 ani, însă nu a fost găsit niciun act de identitate asupra acesteia, astfel că deocamdată nu a fost stabilită identitatea.

"În momentul în care echipajul SMURD a ajuns la faţa locului, fata era în stop cardio-respirator. Tânăra avea urme de strangulare, dar până acum nu se ştie dacă şi le-a provocat singură sau dacă este vorba de altcineva”, a declarat corespondentului MEDIAFAX prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Echipajul SMURD a încercat timp de o oră să resusciteze pe fată, însă aceasta nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul.

La faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje de Poliţie, care au stat de vorbă cu martorii aflaţi în parc la momentul respectiv, ancheta fiind preluată de către un procuror criminalist, care încearcă să stabilască dacă este vorba despre o crimă sau despre o sinucidere.

 

 

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...
Ultima oră
Pe aceeași temă