7.4 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialTrupurile militarilor morţi în accidentul aviatic, aduse la Sibiu, unde li se...

Trupurile militarilor morţi în accidentul aviatic, aduse la Sibiu, unde li se vor face autopsiile

Trupurile militarilor morţi în accidentul aviatic produs în localitatea sibiană Stejăriş au fost aduse, vineri seară, la Laboratorul de Medicină Legală (LML) Sibiu, unde vor fi făcute autopsiile pentru stabilirea cauzelor decesului, relatează Mediafax.

Trupurile celor opt militari care şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic din localitatea Stejăriş, judeţul Sibiu, au fost aduse, vineri, în jurul orei 20.30, la LML Sibiu.

Citește și: UPDATE. FOTO+VIDEO. Un elicopter cu 10 militari s-a prăbuşit într-o pădure din Sibiu

Maşinile care au transportat cadavrele au intrat prin spatele clădirii, evitând astfel jurnaliştii aflaţi în faţa instituţiei.

Surse oficiale au declarat corespondentului Mediafax că toţi medicii legişti din municipiul Sibiu au fost chemaţi de acasă pentru a face, în noaptea de vineri spre sâmbătă, autopsiile celor opt militari, în vederea stabilirii cauzelor decesului.

Cel mai probabil, în cursul zilei de sâmbătă, familiile militarilor morţi vor ajunge la Sibiu pentru a lua trupurile neînsufleţite.

Opt militari şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii elicopterului militar IAR-330 PUMA, vineri, în jurul orei 10.40, în zona localităţii Mălâncrav, din judeţul Sibiu. Zona este extrem de accidentată, unde doar maşini de teren sau tractoare pot ajunge.

Potrivit MApN, elicopterul aparţinea Bazei 71 Aeriană de la Câmpia Turzii, se afla în misiune și ar fi urmat să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.

Ministerul Apărării a anunțat, vineri după-amiază, identitatea celor zece victime ale accidentului aviatic, fiind vorba despre militari cu vârste între 25 și 47 de ani.

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă