11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialTulcea: Bărbat, arestat după ce și-a omorât fiul în vârstă de 16...

Tulcea: Bărbat, arestat după ce și-a omorât fiul în vârstă de 16 ani

Un bărbat din judeţul Tulcea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a înjunghiat mortal cu un cuţit în piept fiul în vârstă de 16 ani, informează Mediafax.

Incidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 23.30, într-o locuinţă din Nalbant, potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Citește și: Medic snopit în bătaie într-un spital din județul Prahova

Astfel, un bărbat, Ion Secui, s-a luat la ceartă cu fiul său, în vârstă de 16 ani, iar la un moment dat el l-a înjunghiat pe adolescent cu un cuţit în zona pieptului. În urma rănii suferite, băiatul a murit.

Bărbatul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, printr-o ordonanţă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, pentru omor asupra unui membru de familie.

Ulterior, el a fost prezentat în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile, solicitarea fiind admisă de magistrați.

Cele mai citite

Portugalia cultivă tone de canabis medical pentru export

În 2023, Portugalia a exportat 11 tone de canabis, dar doar 17 kg au fost vândute în interiorul granițelor sale. Pacienții recurg în continuare...

VIDEO. Trupa Spice Girls, prezentă la petrecerea dată de Victoria Beckham. Soția fotbalistului a împlinit 50 de ani

La petrecerea aniversară de 50 de ani a Victoriei Beckham, membrele trupei Spice Girls s-au reunit, reînviind amintirile erei lor glorioase din anii '90....

Claudiu Târziu: „AUR respinge dezinformările lansate de serviciul de spionaj ucrainean”

Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a răspuns acuzaţiilor din presa ucraineană, potrivit cărora AUR ar putea lansa „provocări informaţionale anti-ucrainene”....
Ultima oră
Pe aceeași temă