20 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialTulcea: Polițiști la școală

Tulcea: Polițiști la școală

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, polițiștii tulceni au vizitat trei unități școlare din municipiul Tulcea, unde polițiștii tulceni le-au reamintit copiilor necesitatea cunoașterii unor măsuri minime de prevenire astfel încât integritatea acestora să nu fie afectată.

De asemenea, s-au discutat aspecte legate de siguranța online a elevilor, întrucât în această perioadă se desfășoară la nivel național campania informativ-preventivă ”Ora de Net”.

Elevilor li s-a recomandat să nu trimită fotografii sau materiale video compromițătoare pe internet persoanelor necunoscute, să nu publice pe rețelele de socializare informații și să nu se întâlnească cu străini cunoscuți doar pe internet.

Cele mai citite

Rețelele Politice ale lui Nicușor Dan: Influența USR în Primăria București

În mandatul lui Nicușor Dan ca primar al Capitalei, bucureștenii nu au avut parte de proiectele și investițiile necesare pentru rezolvarea problemelor locale. În...

Starea de sănătate a premierului slovac Robert Fico este gravă și are o capacitate limitată de comunicare

Starea de sănătate a premierului slovac Robert Fico este în continuare gravă şi capacitatea sa de comunicare este limitată după ce a fost miercuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă