8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialUcigasul prostituatei Ana-Maria Negoita: inchisoare pe viata

Ucigasul prostituatei Ana-Maria Negoita: inchisoare pe viata

Ucigasul Anei-Maria Negoita, o tanara de 22 de ani din Onesti care practica prostitutia in orasul german Hof, a fost condamnat la inchisoare pe viata. Gerd R., de 46 de ani, din Leipzig, a recunoscut in cele din urma ca a impuscat-o pe femeie cu noua gloante in cap.

Cazul tinerei din Onesti care a fost gasita impuscata in cap, in orasul Hof din Germania, pe 25 martie 2006 s-a incheiat prin condamnarea la inchisoare pe viata a asasinului, zilele trecute. Omorul a fost cercetat timp de mai bine de un an de politistii germani, in colaborare cu cei romani. Cazul a avut numele de cod "Karina", pseudonimul folosit de victima pe piata serviciilor sexuale. Prin audierea a numeroase persoane, anchetatorii au descoperit ca, in seara de 25 martie 2006, un barbat cu ochelari, cu caciula trasa adanc pe cap si cu mainile infundate in buzunarele unui parpalac, a intrat intr-o locuinta de placeri din Hof. Barbatul, pe numele sau Gerd R., a fost ultimul client al prostituatei romance Ana-Maria Negoita, pe care a mitraliat-o din spate cu noua gloante, transmite Hotnews.ro. Timp de un an, Gerd R. a negat ca el este asasinul, desi asupra sa a fost gasita arma crimei – un pistol semiautomat cu amortizor Walter PP "Manurhin".

 

In 2008 el a facut insa marturisiri aproape complete in cazul "Karina". La proces, Gerd R., el insusi logodit cu o prostituata, a trebuit sa povesteasca in detaliu cum si-a petrecut ziua si seara de 25 martie. Potrivit Hotnews, motivul crimei nu este prea clar. Cearta ar fi intervenit intre Gerd si Ana-Maria pentru banii ceruti dupa partida de sex. Aceasta ar fi cerut 80 de euro, el ar fi raspuns ca "e mult, pretul la Hof e de 50". Ea ar fi inceput sa-l jigneasca. Lui i s-ar fi urcat sangele la cap, ar fi scos pistolul si l-ar fi descarcat in prostituata.
Ziarul nostru a relatat pe larg, in 2006, povestea tragica a tinerei din Onesti. Astfel, Ana-Maria Negoita a fost descoperita fara suflare in camera sa din orasul Hof, de un prieten, chiar in ziua crimei. Tanara, cunoscuta de prietenii si rudele sale drept "o fata extrem de cuminte", obisnuia sa inchirieze in Hof camere pentru prostitutie.

 

La un moment dat, nemultumita de sanii ei, tanara a venit in tara, a pus la bataie 3.000 de euro, si-a pus silicoane si s-a intors in Germania calatorind sub un TIR, pentru ca avea interdictie sa mai intre in aceasta tara. Mai intai, a lucrat in Germania sub protectia unui "peste", apoi s-a hotarat sa incerce o "cariera" pe cont propriu. Decizia a luat-o in vara anului 2005, ultima data cand a venit la Onesti. Atunci, i s-a spovedit preotului si apoi i-a povestit unei vecine ca vrea sa lucreze pe cont propriu. Dupa ce au aflat ca fata lor a fost victima unui atac atat de violent, stefan si Adriana Negoita, aflati la munca in Spania, au cheltuit 7.000 de euro pentru a o aduce acasa. Ana-Maria a fost inmormantata in cimitirul central din Onesti.

Cele mai citite

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Nicușor Dan cere bani pe internet, pe motiv că în acest mod ajuți Bucureștiul

Pe facebook a apărut o reclamă care ar fi plătită de Nicușor Dan, reclamă care le solicită românilor să doneze bani pentru Nicușor Dan,...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă