10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialUdrea ar fi fost amenințată cu MOARTEA în închisoare . Poziția Penitenciarului...

Udrea ar fi fost amenințată cu MOARTEA în închisoare . Poziția Penitenciarului Târgșor

UPDATE 16.35: Penitenciarul de Femei Târgșor susține că Elena Udrea nu a făcut nicio reclamație către conducerea instituției privind primirea de către aceasta a unei scrisori de amenințare. Însă, susțin reprezentanții penitenciarului, instituția s-a autosesizat în acest caz, demarând o cercetare administrativă, conform unui răspuns transmis site-ului stiripesurse.ro.

Mai spun aceștia, că executarea pedepsei închisorii se realizează în condiții care respectă deminitatea umană, precum și protejarea vieții.

—-

Elena Udrea ar fi fost amenințată cu moartea după gratii, susține B1 TV. Ea ar fi primit o scrisoare în care un deţinut, care se prezintă Petru şi spune că este încarcerat la Colibaşi, îi spune că a primit comandă de la clanul Cămătarilor să o înţepe cu un ac infectat cu HIV.

Atacul ar fi urmat să aibă loc în momentul în care ea era transferată la instanţă. În plus, bărbatul, care susţine că are 42 de ani şi este acuzat de răpire, scrie că totul a fost comandat de Sile Cămătaru, care a fost dispus să dea 15.000 de euro.

Bărbatul care i-a scris Elenei Udrea se află încarcerat la penitenciarul Colibaşi. A fost arestat pentru răpire şi cămătărie. Puşcăriaşul o avertizează astfel pe fostul ministru că a primit comandă de la clanul Cămătarilor pentru a o înţepa pe aceasta cu un ac infectat cu HIV.

Citește și: “A fost dezumanizant”. Ce spune Ruxandra Dragomir despre Elena Udrea, după ce a vizitat-o la penitenciar

”Tu ai un duşman care te-a denunţat şi te-a băgat acolo şi e prieten bun cu Sile.Au discutat despre tine şi spunându-i că vrea să te distrugă şi că dacă are pe cineva care să-ţi facă rău. Sile a zis da spunându-i că îi oferă 15 mii să dea ordin să te înţepe cu un ac de sida ca să te distrugă”, i-a transmis deţinutul lui Udrea.

Puşcăriaşul încearcă totuşi să o liniştească pe Udrea şi spune că a refuzat să execute comanda primită de la Sile Cămătaru.

La final, bărbatul îi transmite fostului ministru că aşteaptă un răspuns la scrisoarea sa şi promite că îi sta la dispoziţie în orice fel de problemă.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă