30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialUltimul interviu al Mădălinei Manole

Ultimul interviu al Mădălinei Manole

Ieri, Mădălina Manole a declarat în ultimul său interviu că se consideră o femeie, o mamă şi o artistă fericită. Ce s-a întâmplat în ultimele ore, de ce artista a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa, numai ea poate şti. Ultimele sale gânduri despre viaţă şi carieră se regăsesc în interviul acordat agenţiei Agerpres.

“Sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită. Am fost cea mai fericită mămică de pe pământ în clipa în care mi-am strâns puiul în braţe”, a declarat artista.
Anul acesta, Mădălina Manole a adus pe piaţa muzicală un nou album – “09 Mădălina Manole” – care conţine 12 piese şi pe care l-a terminat de înregistrat la sfârşitul lunii ianuarie, după o perioadă în care şi-a dedicat în totalitate timpul băieţelului ei.

“Sunt melodii noi, câteva cântate în limba engleză, în care se vor regăsi îndrăgostiţii. “Viaţa e frumoasă lângă tine”, “Marea dragoste”, “Sunt îndrăgostită”, “Cineva chiar te iubeşte” sau “Without You” sunt câteva dintre melodiile pentru îndrăgostiţi. Am şi o baladă, pentru că n-am cum să-i uit pe cei care sunt mai puţin norocoşi în iubire. Balada se numeşte “Suflet gol” şi cred că am să-i cam răscolesc pe cei mai nenorocoşi în iubire, nu am ce să fac”, a declarat pentru Agerpres Mădălina Manole.

Ea a precizat că, deşi materialul era gata de ceva vreme, a amânat lansarea lui pentru că pe “lista sufletului său” erau trecute câteva vise, neîmplinite până anul trecut: “o căsuţă, un copil şi omul care să-i stea alături la bine şi la greu”.

Mădălina descrie relaţia sa cu fanii printr-o strofă a unei melodii: “Sunt şi eu tot aşa cum sunteţi voi/ Şi mă simt de parc-aş fi o mică stea/ Trec mereu printre secete şi ploi/ Dar mi-e bine când vă ştiu în faţa mea!”.

 

Cele mai citite

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...

Vești bune despre economie. S&P reconfirmă ratingul suveran al României și perspectiva stabilă

Agenţia de rating S&P a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României la BBB-/A3 pentru datoria pe termen lung...
Ultima oră
Pe aceeași temă