7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialUn adolescent a fost găsit electrocutat în Portul Constanța

Un adolescent a fost găsit electrocutat în Portul Constanța

Un adolescent de 15 ani este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce a fost găsit electrocutat în triajul CF, din Portul Constanța, informează Mediafax.

Băiatul, în vârstă de 15 ani a fost găsit, miercuri, în triajul CF Port B de către un agent de pază, care a alertat imediat autoritățile, potrivit reprezentanților Poliției Transporturi Maritime.

Acolo au ajuns polițiști și un echipaj de la Ambulanță, adolescentul fiind găsit pe platforma unui vagon-cisternă aflat în conservare.

El avea urme vizibile de electrocutare, dar era conştient. Cadrele medicale i-au acordat băiatului primul ajutor, după care l-au transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a rămas internat, în stare gravă.

Polițiștii de la Transporturi Maritime au deschis o anchetă pentru a stabili ce căuta adolescentul în triajul CF Port și cum a avut loc accidentul.

 

Cele mai citite

UE a decis noi sancțiuni împotriva industriei de armament a Iranului

Uniunea Europeană(UE) a decis miercuri să impună noi sancţiuni împotriva Iranului, ce vizează producătorii de drone şi rachete după atacul asupra Israelului, liderii europeni...

Robert Negoiță, gata să îl înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei: „Eu nu mai refuz”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, spune că va accepta să fie candidatul la Primăria Capitalei din partea coaliţiei PSD-PNL în cazul în care medicul...

Nicolae Ciucă, noi declarații despre situația doctorului Cătălin Cîrstoiu

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că în coaliţie s-a decis să existe o clarificare din partea medicului Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL pentru Primăria...
Ultima oră
Pe aceeași temă