11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialUn avion de pasageri al Air France a aterizat de urgenţă în...

Un avion de pasageri al Air France a aterizat de urgenţă în Kenya din cauza unei ameninţări cu bombă

 Un avion de pasageri al companiei Air France care zbura din Mauritius spre Franţa a efectuat duminică o aterizare de urgenţă în Kenya după ce în grupul sanitar a fost găsit un dispozitiv suspect, anunţă autorităţile kenyene, citate de site-ul agenţiei Reuters.

Inspectorul de poliţie kenyan Joseph Boinnet a declarat că avionul de tip Boeing 777 decolase din Mauritius cu destinaţia Paris, având la bord 459 de pasageri şi 14 membri ai echipajului.

După găsirea unui dispozitiv suspect, aeronava a aterizat în siguranţă pe Aeroportul Moi International din oraşul kenyan Mombasa.

"Experţii în explozibil au preluat dispozitivul suspect pentru a stabili dacă este vorba de o bombă", a precizat Boinnet.

Compania Air France a confirmat incidentul, explicând că toţi pasagerii au fost evacuaţi în siguranţă pe toboganele de urgenţă.

Air France va pune la dispoziţie altă aeronavă pentru transportarea pasagerilor de la Mombasa la Paris.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă